Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Po celkových statistikách přichází uživatelské statistiky. Najdete je na svých profilech pod záložkou statistika. A v nich najdete prosledovaný čas, počty ohodnocených seriálů a další zajímavá čísla...
Pokud máte námět, na nějaká další čísla, které by se do osobní statistiky hodily, tak dejte vědět, třeba se nám budou líbit a přihodíme je tam. ;-)
Teda, to je zajímavý :D
Jenom bych řekla, že v poslední kolonce by mělo být s "jejími" názory místo "její".
Mě by se děsně líbilo vidět, kolik mi chybí do dalšího stupně trofeje :D Ale vím, že je to strašně nereálné přáníčko :) Ty stávající jsou super :)
Ty statistiky jen dokazují, jaký magor do seriál§ jsem.. :d Asi bych se měla krotit :D Ale moc hezký udělátko :)
To je úžasný... jsem si myslela, že mám prokoukanou maximálně půlku :D
Moc pěkný ;-)
A námět bych taky měl - celkový čas probděný na SerialZone, nevím, do jaké míry je to zrealizovatelné...
By mě zajímalo, kolik čistého času jsem strávila tady na sz, to by bylo děsivý číslo :D
allyska napsal(a):
By mě zajímalo, kolik čistého času jsem strávila tady na sz, to by bylo děsivý číslo :D
možná lepší nevědět, až jsem se lekla, kolik mám prosledovaného času u seriálů :D
allyska napsal(a):
jo, to jsem se hodně lekla, když jsem dostala pátou hvězdičku u Vytrvalýho surfaře :D