Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Lemonie napsal(a):
Teda prvně mě fakt vyděsilo, že mám prosledováno skoro 3 měsíce čistýho času, ale jak koukám vám ostatním na profily, tak vidím, že jsme tu magoři všichni :D
Tri mesice zase nejsou tolik.... :-) Jinak pekna vec ty statistiky :_)
Lemonie napsal(a):
Teda prvně mě fakt vyděsilo, že mám prosledováno skoro 3 měsíce čistýho času, ale jak koukám vám ostatním na profily, tak vidím, že jsme tu magoři všichni :D
Spíš by tě mělo vyděsit, kolik toho má prosledováno třeba ragelly :D já na tom ale taky nejsem tak špatně :D omg.. :D
Velmi zajímavá vychytávka ;-) Jinak přidávám se, že by mě také zajímalo, zda by bylo reálné zjistit, kolik času cca jsem strávil na SZ, když si vezmu kolikrát za den se přihlašuju :-D
Lemonie napsal(a):
tak kdyby si člověk odškrtával epky i u straších věcí... nebo kdyby tam šlo zaznamenat, že jsem si dala rewatch něčeho, tak to bude ještě horší :D
aaaja napsal(a):
tak kdyby si člověk odškrtával epky i u straších věcí... nebo kdyby tam šlo zaznamenat, že jsem si dala rewatch něčeho, tak to bude ještě horší :D
Já ani nechci vědět, kolik měsíců navíc by tam bylo, kdybych odškrtala epizody Kobry 11, JAGa a Walker Texas Rangera, který jsem viděla (což jsou prakticky všechny :D)
Ano, líbí se mi statistiky. Mám rád statistiky a číslíčka. Díky :) Já jsem pro, aby se přidal prosurfovaný čas na SerialZone.
Telff napsal(a):
o tehle strankach jsem nevedel nebo je to ted nove se statistikami?
https://www.serialzone.cz/uzivatele/profil/3783-telff/oblibene/
https://www.serialzone.cz/uzivatele/profil/3783-telff/chce-videt/
Nově ke statistikám...
Jé, mě se to taky líbí! :)
Hehe, skoro 3 měsíce prokoukáno :)
JInak napadla mě taková blbůstka, nebylo špatné přidat záložku něco ve stylu "Aktuálně sleduje" kde by mohl být výpis z watchlistu daného uživatele. Třeba ve stylu název seriálu hodnocení uživatele a třeba i aktuální epizoda. Možná i nějaké nastavení které seriály zobrazit veřejně a které ne.
Groove napsal(a):
JInak napadla mě taková blbůstka, nebylo špatné přidat záložku něco ve stylu "Aktuálně sleduje" kde by mohl být výpis z watchlistu daného uživatele. Třeba ve stylu název seriálu hodnocení uživatele a třeba i aktuální epizoda. Možná i nějaké nastavení které seriály zobrazit veřejně a které ne.
To už silně zavání šmíráctvím. :D
Jinak si myslím, že je to zbytečnost. Od toho máš watchlist, a co je komu do toho, na co zrovna koukám. :D