Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím
Jméno : Jiří
Věk : 18 let
Měl bych zájem se podílet na překladu nějakého seriálu.
Překládání mne vždycky bavilo , avšak jsem nemohl překládat kvůli škole. Nicméně školu jsem už ukončil a konečně mám čas se věnovat tomu co mám rád.
Také už 3tím rokem chodím na kurz Angličtiny ... Upper Intermediate level.
Dříve jsem pomáhal s překlady seriálu Smallville .. - Jen pár episod - přestal jsem kvůli škole.
Kontaktovat mne můžete na skype : Spirit6644 nebo email : Damon93@seznam.cz
Děkuji
Syrion93 napsal(a):
Zdravím
Jméno : Jiří
Věk : 18 let
Měl bych zájem se podílet na překladu nějakého seriálu.
Překládání mne vždycky bavilo , avšak jsem nemohl překládat kvůli škole. Nicméně školu jsem už ukončil a konečně mám čas se věnovat tomu co mám rád.
Také už 3tím rokem chodím na kurz Angličtiny ... Upper Intermediate level.
Dříve jsem pomáhal s překlady seriálu Smallville .. - Jen pár episod - přestal jsem kvůli škole.
Kontaktovat mne můžete na skype : Spirit6644 nebo email : Damon93@seznam.cz
Děkuji
Možná bys měl spíš přímo napsat nějakému překladateli seriálu, jestli by nechtěl pomoct ;-)
Lemonie napsal(a):
Možná bys měl spíš přímo napsat nějakému překladateli seriálu, jestli by nechtěl pomoct ;-)
to by chtělo, nebo sledovat, kdy budou premiéry nových seriálů a zabrat si ho. A taky doporučuju napsat Fruikovi, že chceš být překladatel ;)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli bysme s kamarádkou nemohli překládat epizody seriálu Pretty Little Liars ptaly jsme se už channiny která tento seriál překládá ale nesouhlasí s naší pomocí. Channina má už hodně seriálů a my ani jeden. Děkujeme
Weronny napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli bysme s kamarádkou nemohli překládat epizody seriálu Pretty Little Liars ptaly jsme se už channiny která tento seriál překládá ale nesouhlasí s naší pomocí. Channina má už hodně seriálů a my ani jeden. Děkujeme
Tento seriál má své stálé překladatele, je škoda a zbytečné překládat to samé. Určitě máte i další oblíbený seriál nebo se chystá novinka, co bys vás zaujala a překladatele ještě nemá, nebo ne? :) Mrkněte se na stránku kdy co vypukne!
Weronny napsal(a):
Osobne nevim,proc chcete prekladat neco,co ma stalou a kvalitni prekladatelku,ktera dela titulky takhle bleskove. Proc si nevyberete neco,co jeste nikdo nepreklada misto toho,abyste se do neceho poustely na konci treti serie a navazely se tak nekomu do prace?