Diskuzní fórum

Překládání

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Syrion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
17. 9. 2012 / 15:36:55 (před 12 roky)
off

Zdravím

Jméno : Jiří
Věk : 18 let

Měl bych zájem se podílet na překladu nějakého seriálu.

Překládání mne vždycky bavilo , avšak jsem nemohl překládat kvůli škole. Nicméně školu jsem už ukončil a konečně mám čas se věnovat tomu co mám rád.

Také už 3tím rokem chodím na kurz Angličtiny ... Upper Intermediate level.
Dříve jsem pomáhal s překlady seriálu Smallville .. - Jen pár episod - přestal jsem kvůli škole.

Kontaktovat mne můžete na skype : Spirit6644 nebo email : Damon93@seznam.cz

Děkuji

Lemonie
Uživatel od první verze | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
17. 9. 2012 / 15:45:17 (před 12 roky)
off
Syrion93 napsal(a):

Zdravím

Jméno : Jiří
Věk : 18 let

Měl bych zájem se podílet na překladu nějakého seriálu.

Překládání mne vždycky bavilo , avšak jsem nemohl překládat kvůli škole. Nicméně školu jsem už ukončil a konečně mám čas se věnovat tomu co mám rád.

Také už 3tím rokem chodím na kurz Angličtiny ... Upper Intermediate level.
Dříve jsem pomáhal s překlady seriálu Smallville .. - Jen pár episod - přestal jsem kvůli škole.

Kontaktovat mne můžete na skype : Spirit6644 nebo email : Damon93@seznam.cz

Děkuji

Možná bys měl spíš přímo napsat nějakému překladateli seriálu, jestli by nechtěl pomoct ;-)

Whatever
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
17. 9. 2012 / 17:28:19 (před 12 roky)
off
Lemonie napsal(a):

Možná bys měl spíš přímo napsat nějakému překladateli seriálu, jestli by nechtěl pomoct ;-)

to by chtělo, nebo sledovat, kdy budou premiéry nových seriálů a zabrat si ho. A taky doporučuju napsat Fruikovi, že chceš být překladatel ;)

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Weronny
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
22. 2. 2013 / 15:25:48 (před 11 roky)
off

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli bysme s kamarádkou nemohli překládat epizody seriálu Pretty Little Liars ptaly jsme se už channiny která tento seriál překládá ale nesouhlasí s naší pomocí. Channina má už hodně seriálů a my ani jeden. Děkujeme

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
22. 2. 2013 / 15:37:06 (před 11 roky)
off
Weronny napsal(a):

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli bysme s kamarádkou nemohli překládat epizody seriálu Pretty Little Liars ptaly jsme se už channiny která tento seriál překládá ale nesouhlasí s naší pomocí. Channina má už hodně seriálů a my ani jeden. Děkujeme

Tento seriál má své stálé překladatele, je škoda a zbytečné překládat to samé. Určitě máte i další oblíbený seriál nebo se chystá novinka, co bys vás zaujala a překladatele ještě nemá, nebo ne? :) Mrkněte se na stránku kdy co vypukne!

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
lancee
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
24. 2. 2013 / 17:08:36 (před 11 roky)
off
Weronny napsal(a):

Osobne nevim,proc chcete prekladat neco,co ma stalou a kvalitni prekladatelku,ktera dela titulky takhle bleskove. Proc si nevyberete neco,co jeste nikdo nepreklada misto toho,abyste se do neceho poustely na konci treti serie a navazely se tak nekomu do prace?