Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
AlexKapranas napsal(a):
Jasný, ale jenom první dvě možná tři řady, navíc okolo půlnoci, takže to se nepočítá...:-)
Ale počítá :)
AlexKapranas napsal(a):
Z vážných rozhodně Carnivale, Californication, 24...
prvá séria californication už dokonca ja skončila na HBO, ale mohli by opkračovať v druhej. tiež ľutujem, že som si myslela o Huffovi, že je to blbosť, keď to dávali na HBO, ale potom som na ČT nevidela pokračovanie, keď Huff zhodil Russella zo schodov a neuveriteľne ma to nahnevalo.
Ale taký How I met your mother by som prijala, ako aj Family guy
Škoda že u nás nevysílali Tru Calling. O tomhle seriálu jsem docela dost četl, ale neviděl jsem ještě ani jeden díl
xxmartinxx napsal(a):
Doporučíte nějaký seriál, který u nás nejde a který stojí za to? Já teď sleduju Dextera a sem dost spokojenej...
Dextera jsem sice ještě neviděla, ale bylo by super kdyby ho začali dávat. Kámoška mi půjčila knížku a ta je více než hustá.
No z těch nevážných je třeba doporučit:
SCRUBS (když to má 7 sérií, asi to nebude úplná hovadina, že?) - znám ten seriál už skoro nazpaměť. Scr00chy se jistě s chválou přidá :)
My Name Is Earl - teď skončil třetí sérií, taky celkem ujde, rozhodně to není typický komediální seriál, tématika o povalečích není úplně běžná
30Rock - o natáčení televizní "šou" taky celkem ušel
A klidně mě ukamenujte, ale One Tree Hill začínající na high school taky stojí za to.
Holt mám radši seriály, ve kterých se nelítá do vesmíru ani se tam moc nevraždí :) Takže výběr tomu odpovídá.
xanos napsal(a):
SCRUBS (když to má 7 sérií, asi to nebude úplná hovadina, že?) - znám ten seriál už skoro nazpaměť. Scr00chy se jistě s chválou přidá :)
My Name Is Earl - teď skončil třetí sérií, taky celkem ujde, rozhodně to není typický komediální seriál, tématika o povalečích není úplně běžná
A klidně mě ukamenujte, ale One Tree Hill začínající na high school taky stojí za to.
Holt mám radši seriály, ve kterých se nelítá do vesmíru ani se tam moc nevraždí :) Takže výběr tomu odpovídá.
Scrubs je fakt dobrej. Teď sem to začal sledovat a je to fakt dobrý. Na to, že nemusim sitkomy se mi to podezřele líbí.. A to sem si dal zásadu, že žádnýmu seriálu nedám 100%.
xanos napsal(a):
Dobrý tipy :D
Nechápu, jak jsem mohla zapomenout na The Big Bang Theory :) Tu také prosím doporučuji. Banda naprosto asociálních fyziků a blondýna, se vším, co k tomu patří. prostě bomba. Budete se divit, co všechno se dá označit za experiment :)
Včera jsem začala Eureku a vypadá to taktéž slibně. Je tam taky plno fyziků :)
xanos napsal(a):
Nechápu, jak jsem mohla zapomenout na The Big Bang Theory :) Tu také prosím doporučuji. Banda naprosto asociálních fyziků a blondýna, se vším, co k tomu patří. prostě bomba. Budete se divit, co všechno se dá označit za experiment :)
Včera jsem začala Eureku a vypadá to taktéž slibně. Je tam taky plno fyziků :)
Na Eurece mi vadí, že nijak nepostupuje dál...