Diskuzní fórum

Seriály, co u nás (zatím) nejdou

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Zaplman
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 4 | Vince Masuka
19. 3. 2008 / 17:40:06 (před 16 roky)
off
AlexKapranas napsal(a):

Jasný, ale jenom první dvě možná tři řady, navíc okolo půlnoci, takže to se nepočítá...:-)

Ale počítá :)

Super velký příznivec seriálů
Yukari
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
22. 3. 2008 / 02:25:19 (před 16 roky)
off
AlexKapranas napsal(a):

Z vážných rozhodně Carnivale, Californication, 24...

prvá séria californication už dokonca ja skončila na HBO, ale mohli by opkračovať v druhej. tiež ľutujem, že som si myslela o Huffovi, že je to blbosť, keď to dávali na HBO, ale potom som na ČT nevidela pokračovanie, keď Huff zhodil Russella zo schodov a neuveriteľne ma to nahnevalo.
Ale taký How I met your mother by som prijala, ako aj Family guy

Everyone has a purpose in life. Perhaps yours is watching television. - David Letterman
LoganCale
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
3. 4. 2008 / 19:33:23 (před 16 roky)
off

Škoda že u nás nevysílali Tru Calling. O tomhle seriálu jsem docela dost četl, ale neviděl jsem ještě ani jeden díl

Olca
Redaktor | Cool level: 108 | Raymond 'Red' Reddington
6. 4. 2008 / 18:20:23 (před 16 roky)
off
xxmartinxx napsal(a):

Doporučíte nějaký seriál, který u nás nejde a který stojí za to? Já teď sleduju Dextera a sem dost spokojenej...

Dextera jsem sice ještě neviděla, ale bylo by super kdyby ho začali dávat. Kámoška mi půjčila knížku a ta je více než hustá.

The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing
xanos
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
28. 6. 2008 / 21:09:54 (před 16 roky)
off

No z těch nevážných je třeba doporučit:

SCRUBS (když to má 7 sérií, asi to nebude úplná hovadina, že?) - znám ten seriál už skoro nazpaměť. Scr00chy se jistě s chválou přidá :)
My Name Is Earl - teď skončil třetí sérií, taky celkem ujde, rozhodně to není typický komediální seriál, tématika o povalečích není úplně běžná
30Rock - o natáčení televizní "šou" taky celkem ušel

A klidně mě ukamenujte, ale One Tree Hill začínající na high school taky stojí za to.

Holt mám radši seriály, ve kterých se nelítá do vesmíru ani se tam moc nevraždí :) Takže výběr tomu odpovídá.

it's best to know the truth // Of that I have no doubt // But you'll have to face the future.... // When the truth comes out!
xxmartinxx
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 12 | Dale
28. 6. 2008 / 21:57:28 (před 16 roky)
off
xanos napsal(a):

SCRUBS (když to má 7 sérií, asi to nebude úplná hovadina, že?) - znám ten seriál už skoro nazpaměť. Scr00chy se jistě s chválou přidá :)
My Name Is Earl - teď skončil třetí sérií, taky celkem ujde, rozhodně to není typický komediální seriál, tématika o povalečích není úplně běžná

A klidně mě ukamenujte, ale One Tree Hill začínající na high school taky stojí za to.

Holt mám radši seriály, ve kterých se nelítá do vesmíru ani se tam moc nevraždí :) Takže výběr tomu odpovídá.

Scrubs je fakt dobrej. Teď sem to začal sledovat a je to fakt dobrý. Na to, že nemusim sitkomy se mi to podezřele líbí.. A to sem si dal zásadu, že žádnýmu seriálu nedám 100%.

scr00chy
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 14 | Emma Swan
28. 6. 2008 / 23:16:45 (před 16 roky)
off
xanos napsal(a):

Dobrý tipy :D

xanos
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
29. 6. 2008 / 09:32:54 (před 16 roky)
off

Nechápu, jak jsem mohla zapomenout na The Big Bang Theory :) Tu také prosím doporučuji. Banda naprosto asociálních fyziků a blondýna, se vším, co k tomu patří. prostě bomba. Budete se divit, co všechno se dá označit za experiment :)

Včera jsem začala Eureku a vypadá to taktéž slibně. Je tam taky plno fyziků :)

it's best to know the truth // Of that I have no doubt // But you'll have to face the future.... // When the truth comes out!
xxmartinxx
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 12 | Dale
29. 6. 2008 / 10:06:09 (před 16 roky)
off
xanos napsal(a):

Nechápu, jak jsem mohla zapomenout na The Big Bang Theory :) Tu také prosím doporučuji. Banda naprosto asociálních fyziků a blondýna, se vším, co k tomu patří. prostě bomba. Budete se divit, co všechno se dá označit za experiment :)

Včera jsem začala Eureku a vypadá to taktéž slibně. Je tam taky plno fyziků :)

Na Eurece mi vadí, že nijak nepostupuje dál...

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
29. 6. 2008 / 10:18:08 (před 16 roky)
off
xxmartinxx napsal(a):

Na Eurece mi vadí, že nijak nepostupuje dál...

jak to myslis? vzdyt to neni pravda ;-)
hlavne druha sezona to poradne nakopava a konec prvni to samy..

btw, eureka zacina za par dni na prime...

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss