Diskuzní fórum

Seriály, co u nás (zatím) nejdou

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

xxmartinxx
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 12 | Dale
29. 6. 2008 / 10:19:30 (před 16 roky)
off
megawir napsal(a):

jak to myslis? vzdyt to neni pravda ;-)
hlavne druha sezona to poradne nakopava a konec prvni to samy..

btw, eureka zacina za par dni na prime...

no já tak daleko nejsem. Sem u osmýho dílu první řady. Jestli se ale, jak říkáš, začne něco dít, tak se těšim...

allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
29. 6. 2008 / 10:42:45 (před 16 roky)
off
xanos napsal(a):

Nechápu, jak jsem mohla zapomenout na The Big Bang Theory :) Tu také prosím doporučuji. Banda naprosto asociálních fyziků a blondýna, se vším, co k tomu patří. prostě bomba. Budete se divit, co všechno se dá označit za experiment :)

Včera jsem začala Eureku a vypadá to taktéž slibně. Je tam taky plno fyziků :)

Tak big bang theory by museli vysílat jen s titulkama a nevěřim,že by to tak skvěle nadabovali,aby to bylo stejně vtipný a u himym, to si ani nedokážu představit i kdyby to vysílali na dvojce s titulkama.

xxmartinxx
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 12 | Dale
30. 6. 2008 / 12:59:34 (před 16 roky)
off

Právě sem se dostal k zajímavýmu novýmu seriálu In Treatment (Který mimochodem neni ve zdejší databázi). Je to opravdu zvláštní psychologický seriál, který se odehrává v jediné místnosti - psychologově pracovně.
Zatim sem viděl jenom dva díly (Bohužel sem nesehnal český titulky, takže louskám anglický), ale je to opravdu zvláštní seriál. Nevim, jestli to vydržim sledovat dlouho, protože ten styl je vážně originální. Až dokoukám scrubs, tak to zkusim... Dozvěděl jsem se o tom, díky tomuhle článku...Link

Veri
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
2. 7. 2008 / 20:36:00 (před 16 roky)
off
Zaplman napsal(a):

Je škoda že u nás nebyla ještě vysílána Futurama. Já sem zatím neviděl ani jeden díl.

joo no to je škoda.. Futurama je skvělej seriál, a tobě to doporučuju. Nemá to chybu.

Simpsnovi: Servírka u Vočka. A taky hlavní kronikářka Springfieldu! *Dreamer*
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
13. 9. 2008 / 20:39:57 (před 16 roky)
off

Uvítala bych nějaký anime seriály. A tady mám poznamenaný nějaký seriály, o kterých jsem četla a už to mě zaujalo: From the Earth to the Moon; The Last Room; Firefly

Sajgon
Nejvyšší seriálovač | Cool level: 141 | Michael Westen
13. 9. 2008 / 22:00:24 (před 16 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Uvítala bych nějaký anime seriály. A tady mám poznamenaný nějaký seriály, o kterých jsem četla a už to mě zaujalo: From the Earth to the Moon; The Last Room; Firefly

Mňo, všechny seriály už tu jsou... hledej.... :) předpokládám, že jsi myslela Lost Room, The (Pokoj č. 10) a nikoliv Last Room, The

Sajgon - ďábelský fanda seriálů a redaktor
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
17. 9. 2008 / 12:02:04 (před 16 roky)
off
Sajgon napsal(a):

Mňo, všechny seriály už tu jsou... hledej.... :) předpokládám, že jsi myslela Lost Room, The (Pokoj č. 10) a nikoliv Last Room, The

Jo, díky za opravu (Lost Room) :) Ale tadyta diskuze je o seriálech, který neběží v českých televizích, ne? To já vím, že TADY jsou:)

Pauline Grint
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
17. 9. 2008 / 13:50:22 (před 16 roky)
off

No já bych určitě byla ráda kdyby u nás dávali Queer as Folk,Moonlight a již zmíněnou Futuramu :)

Veri
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
17. 9. 2008 / 16:57:21 (před 16 roky)
off

Samozřejmě bych chtěla v TV Futuramu, je to tak skvělý seriál.. áá už aby ho dávali.. :-)

Simpsnovi: Servírka u Vočka. A taky hlavní kronikářka Springfieldu! *Dreamer*
Editováno: 1x | Naposledy: 17. 9. 2008 / 16:57:40
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
17. 9. 2008 / 17:07:31 (před 16 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Jo, díky za opravu (Lost Room) :) Ale tadyta diskuze je o seriálech, který neběží v českých televizích, ne? To já vím, že TADY jsou:)

The Lost Room v českých televizích už byl.. :-) Na AXN :-)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...