Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
_karel_ napsal(a):
V seznamu epizod chybí poslední epizoda 6. řady, 19. Alien Breeders, odvysílána 14.3.2014.
Doplněno. Pro příště viz "Chyby v epizodách".
HonZajs000 napsal(a):
Doplněno. Pro příště viz "Chyby v epizodách".
Nejsem blbý ;), před mým příspěvkem jsem si prošel tento thread a žádostí/upozornění o doplnění epizod je tu hromada.
lukascoolarik napsal(a):
Pokud chybí nějaký údaj u seriálu, tak ho napište sem. Například roky vysílání, data vysílání, délka...
Chybějící údaj podle mě není chyba v epizodě.
Proto jsem to napsal sem.
V pohodě. Já jen, že se stalo zvykem požadavky na doplnění epizod psát tam. Vcelku je to jedno. :-) Nezlob se.
HonZajs000 napsal(a):
V pohodě. Já jen, že se stalo zvykem požadavky na doplnění epizod psát tam. Vcelku je to jedno. :-) Nezlob se.
Já se vůbec nezlobím, jen jsem chtěl objasnit, proč jsem to dal sem. Asi jsem to napsal trochu příkře, promiň. Jestli je to pro vás lepší mít na jednom místě, OK, nemám problém.
_karel_ napsal(a):
Já se vůbec nezlobím, jen jsem chtěl objasnit, proč jsem to dal sem. Asi jsem to napsal trochu příkře, promiň. Jestli je to pro vás lepší mít na jednom místě, OK, nemám problém.
:-)
Thadreth napsal(a):
Je to asi jen detail, ale našel jsem lepší foto herců ze seriálu Helix k první řadě, které by se hodilo jako záhlaví stránky seriálu líp, než to co tam teď je. :) TADY
Done. :)
Thadreth napsal(a):
Našel jsem lepší obrázky do záhlaví seriálu Crossbones. TADY je fotka celého obsazení, ale asi by se tam všichni nevešli, tak případně TADY je jen hlavní postava. :)
Hotovo.
Thadreth napsal(a):
In the Flesh - seriál ještě ukončen nebyl, aktuálně se vysílá druhá řada.
Opraveno.
https://www.serialzone.cz/serial/chasing-ufos/
český název Honba za UFO :-)
Thadreth napsal(a):
Bates Motel
Opraveno, chyby v obsazení je lepší hlásit ve fóru Chyby v obsazení ;)