Diskuzní fórum

Chybějící údaje u seriálů

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
7. 5. 2014 / 17:06:32 (před 10 roky)
off
_karel_ napsal(a):

V seznamu epizod chybí poslední epizoda 6. řady, 19. Alien Breeders, odvysílána 14.3.2014.

Doplněno. Pro příště viz "Chyby v epizodách".

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Editováno: 1x | Naposledy: 7. 5. 2014 / 17:07:05
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
7. 5. 2014 / 20:28:46 (před 10 roky)
off
HonZajs000 napsal(a):

Doplněno. Pro příště viz "Chyby v epizodách".

Nejsem blbý ;), před mým příspěvkem jsem si prošel tento thread a žádostí/upozornění o doplnění epizod je tu hromada.

lukascoolarik napsal(a):

Pokud chybí nějaký údaj u seriálu, tak ho napište sem. Například roky vysílání, data vysílání, délka...

Chybějící údaj podle mě není chyba v epizodě.
Proto jsem to napsal sem.

HonZajs000
7. 5. 2014 / 20:30:32 (před 10 roky)
off

V pohodě. Já jen, že se stalo zvykem požadavky na doplnění epizod psát tam. Vcelku je to jedno. :-) Nezlob se.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
7. 5. 2014 / 20:36:08 (před 10 roky)
off
HonZajs000 napsal(a):

V pohodě. Já jen, že se stalo zvykem požadavky na doplnění epizod psát tam. Vcelku je to jedno. :-) Nezlob se.

Já se vůbec nezlobím, jen jsem chtěl objasnit, proč jsem to dal sem. Asi jsem to napsal trochu příkře, promiň. Jestli je to pro vás lepší mít na jednom místě, OK, nemám problém.

HonZajs000
7. 5. 2014 / 20:40:03 (před 10 roky)
off
_karel_ napsal(a):

Já se vůbec nezlobím, jen jsem chtěl objasnit, proč jsem to dal sem. Asi jsem to napsal trochu příkře, promiň. Jestli je to pro vás lepší mít na jednom místě, OK, nemám problém.

:-)

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
19. 5. 2014 / 11:09:39 (před 10 roky)
off
Thadreth napsal(a):

Je to asi jen detail, ale našel jsem lepší foto herců ze seriálu Helixprvní řadě, které by se hodilo jako záhlaví stránky seriálu líp, než to co tam teď je. :) TADY

Done. :)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
HonZajs000
23. 5. 2014 / 11:19:02 (před 10 roky)
off
Thadreth napsal(a):

Našel jsem lepší obrázky do záhlaví seriálu Crossbones. TADY je fotka celého obsazení, ale asi by se tam všichni nevešli, tak případně TADY je jen hlavní postava. :)

Hotovo.

HonZajs000
7. 6. 2014 / 15:47:45 (před 10 roky)
off
Thadreth napsal(a):

In the Flesh - seriál ještě ukončen nebyl, aktuálně se vysílá druhá řada.

Opraveno.

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
13. 6. 2014 / 19:51:54 (před 10 roky)
off

https://www.serialzone.cz/serial/chasing-ufos/
český název Honba za UFO :-)

naninka358
Redaktor | Cool level: 116 | Will McAvoy
13. 6. 2014 / 20:46:27 (před 10 roky)
off
Thadreth napsal(a):

Bates Motel

Opraveno, chyby v obsazení je lepší hlásit ve fóru Chyby v obsazení ;)