Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Thadreth napsal(a):
Hemlock Grove
Roky vysílání: 2013-2015
Poslední vysílání: v roce 2015
Bohužel, třetí řada bude poslední :(
Hotovo.
Thadreth napsal(a):
Co takhle doplnit pod synopsi k Falling Skies informaci (v kurzívě) o tom, že pátá řada je poslední a bude odvysílána v létě 2015? Ta lišta se zprávou, že byl seriál ukončen, už jednoho fanouška zmátla, tak aby se to neopakovalo. :)
zrovna jsme to s fruikem včera řešili... zatím jsme došli k tomu, že by lidi mohli být chytří natolik, že a) budou vědět, co je sezóna, tudíž je to fakticky správně (v příští sezóně se nevrátí) b) budou tak chytří, že si sjedou níž a uvidí rok/datum ukončení (2015 = ještě nebylo)... uvidíme, jestli se to pohne dál.
btw. je to tak u půlky seriálů v seznamu - cougar town, parenthood, parks and recreation, newsroom, glee, hemlock grove atd.
edit 2: nemyslím, že je dobré dopisovat kurzívou do obsahu z toho důvodu, co už mi před lety docela rozumně vysvětloval megawir - sice se to tam napíše ("nový seriál", "seriál bude mít premiéru na jaře 2015" atd.), ale pak na to ten autor zapomene a čas běží a za chvíli už ta věta není aktuální, seriál rychle přestane být nový atd. to samé platí i tady, takže nevím nevím.
Thadreth napsal(a):
The Comeback bude pokračovat, druhá řada by se měla vysílat v listopadu 2014. Prosím tedy o aktualizování dat na stránce seriálu :)
Upraveny roky natáčení a poslední vysílání. :-)
Přidáte k těmto seriálům datum ukončení
Hunter X Hunter - 2014-09-23
Toriko - 2014-03-30
Fairy Tail - 2013-03-30
Kill la Kill - 2014-03-27
Předem díky.
Hacker3985 napsal(a):
Přidáte k těmto seriálům datum ukončení
Hunter X Hunter - 2014-09-23
Toriko - 2014-03-30
Fairy Tail - 2013-03-30
Kill la Kill - 2014-03-27
Předem díky.
Doplněno.
Není to u seriálu, ale u herce. Můžete u Skylara Astina doplnit účinkování v Glee (S05E11). Dík
griff napsal(a):
Není to u seriálu, ale u herce. Můžete u Skylara Astina doplnit účinkování v Glee (S05E11). Dík
Až někdo přidá epizodu, tak to tam naskočí. Takhle by se jednotlivě mohly doplňovat všechny postavy u všech nedoplněných epizod a byli bychom tady ještě v důchodu. :D
Thadreth napsal(a):
Ascension
První vysílání: 15. prosince 2014
Ukončení seriálu: 17. prosince 2014
Prosím, kdo to budete opravovat, jestli to půjde, rovnou změňte datum i v té první epizodě, ať to nemate. Díky :-)
Opraveno. :-)
Thadreth napsal(a):
Kingdom
The Librarians
Thadrethe, ty věty "Seriál by se měl do vysílání dostat v roce XXX" tam píšeš ty? Díval jsem se, že oba zmíněné seriály jsi zakládal, ale třeba je tam dopisoval někdo jiný.
Pro všechny redaktory - tohle raději nedělejte. Chápu, že máte seriály, o které se staráte, protože jste je založili, ale stačí, abyste zapomněli na jeden a ta informace tam zůstane a pak se lidi ptají, proč jsou tam blbosti. Informací k seriálu je dost pod obsahem a hereckým obsazením v tabulce, není potřeba do obsahu vypisovat data vysílání a vůbec jakékoliv informace, které se časem mohou stát nerelevantními. Už dost ošemetné jsou v popisu informace o dabingu, které se mohou časem měnit a zůstávají neaktualizované, ale věty o tom, kdy seriál půjde do vysílání nebo jaká byla odvysílána řada nemají v popisu IMHO co dělat.
Thadreth napsal(a):
Jojo, ty jsem tam psal já. Ale slibuji, že už je tam psát nebudu. Btw zkonktroloval jsem raději všechny mnou založené seriály a u žádného už ty věty nejsou. Mám k tomu však dotaz: ty informace, že seriál vychází z knihy/filmu/je spin-offem tam můžou být nebo také radši spíš ne? Jo a díky za upravení Kingdom :-)
Ty tam být musí :D Nebo teda měly by, to je aktuální bez ohledu na časový odstup :)