Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
The Chosen, VidAngel - názvy a počet epizod.
Tento seriál má pouze 8 epizod a první se jmenuje "I have called you by your name", která je zde uvedená jako druhá. Uvedená nultá a první (obě s názvem The Sheppard) v seriálu nejsou. Psala jsem obsah první epizody s názvem "I have called...." ale je špatně u "The Sheppard. Psala jsem i druhou, ale asi to bude zase posunuté. Všimla jsem si toho až pozdě.
Díky za opravu.
The Outpost
V Obsazení chybí Georgia May Foote, postava Falisty, baronky z Aegisfordu.
Bolo by mozne oznacit nasledujuce dva serialy ako ukoncene aby sa v statistikach premiestnili do dopozeranych serialov? Ide o serialy:
Panique Au Village - Panika v městečku
odkaz
- je to pomerne stary belgicky serial, u ktoreho nie je ohlasene pokracovanie
Mafiáni
odkaz
- posledna epizoda serialu jasne naznacuje, ze bolo zmapovane obdobie mafianov na Slovensku. Preto je nepravdepodobne, ze k tomu vznikne dalsia seria
- zaroven status serialu na tomto portali je tiez zadany "ukonceno v roce 2017"
Dakujem.
Zdravím a prosím o přidání oficiálního českého názvu u seriálu "Four Weddings and a Funeral" (Čtyři svatby a jeden pohřeb).
zdroj: http://hbogo.cz/serialy/ctyri-svatby-a-jeden-pohreb/rada-1
Díky
Poprosim oznacit ako ukonceny a zadat rok ukoncenia pri serialy Sr. Ávila
Serial sa skoncil epizodou S04E10 v roku 2018.
Poprosim oznacit ako ukonceny a zadat rok ukoncenia pri serialy Sex, Explained
Na Netflixe je to oznacene ako miniseria, rovnako je tento serial oznaceny aj tu na webe.
Ahoj,
prosím o úpravu popisku u seriálu Heathers odkaz. Je to remake filmu z roku 1989, nikoli 1988 (v ČSFD mají v hlavičce špatný rok, u data premiéry je pak napsáno 31.03.1989, což odpovídá i IMDB).
Děkuji.
Ahoj, nevím, jestli to patří sem.
U seriálu Chasseurs de dragons máte uvedeno Francie/Čína, ale v českém vysílání to označují jako francouzsko - německý seriál a ani na IMDb neudávají Čínu (Francie, Belgie, Německo a Lucembursko).
odkaz
Herrens veje - uz skoncil.(September 24, 2017 – December 15, 2018).
Nevím, kam to napsat, jestli to tu už nebylo a jestli to vůbec někoho zajímá, ale mě to hrozně triggeruje :D
Koukal jsem na seznam prodloužených seriálů a u seriálu The Bold and the Beautiful je uvedeno, že je prodloužený pro 2022. sezonu... To je rok, ne sezona *triggered*
Nemělo by tam tedy být, že je to prodlouženo pro 36. sezonu? Všiml jsem si toho i u jiných seriálů, že místo čísla série je tam uveden rok... Pak to vypadá, že ty seriály mají 2020+ sérií...