Diskuzní fórum
Ahoj,
u My Cat from Hell
asi zmizel plakát?
Děkuji.
WORST ROOMATE EVER - dnes jsem našla informace, že tento seriál je nakonec pouze limitovaná série, tudíž je třeba u tohoto seriálu změnit rok a zapsat ukončení v roce... :)
Děkuji :)
Ahoj, seriál Sin Novedad skončil po jedné sérii, (nejen) na imdb je vedený jako ukončená minisérie a někde jsem to i četl že druhá série už nebude (nějak se mi to ale zpětně nedaří dohledat).
PS: Tak nezapomenout zapsat rok ukončení 2021 ;)
Seriál Domina pak startuje druhou sérii 9. července (zdroj)
Pri seriáloch Queen of the South a La Reina del Sur by sa možno hodilo uviesť ich ako navzájom súvisiace
FERIA: La luz más oscura - našla jsem informaci na stránkách https://www.espinof.com/
Netflix ha decidido no renovar 'Feria: La luz más oscura' por una segunda temporada, con lo cual la serie española de terror se queda sin final. Uno de los aspectos más curiosos de esta cancelación ha sido la forma de enterarnos, ya que ha sido a través de unas declaraciones de la actriz Ángela Cremonte durante la 1era Jornada de Series de Ficción de la Universidad Nebrija. Una información que la plataforma ha confirmado a Espinof
Překlad článku:
Netflix se rozhodl neobnovit 'Feria: The Darkest Light' pro druhou sezónu, takže španělská hororová série zůstává bez konce. Jedním z nejkurióznějších aspektů tohoto zrušení byl způsob, jakým jsme to zjistili, protože to bylo prostřednictvím některých prohlášení herečky Ángely Cremonteové během 1. dne série beletrie na univerzitě v Nebrija. Informace, které platforma potvrdila Espinofu
Tudíž je třeba u tohoto seriálu změnit rok a zapsat ukončení v roce... :)
Děkuji:)
U Madre Solo hay Dos chybi oznaceni, ze uz byl ukoncen, S03E10 byla finalni.
Drømmeren - český název: Kniha snů Karen Blixenové
ahoj,
u serialu Call It Love 2023 (Korea) chybi oznaceni, ze uz je dovysilan. Bylo to 16 epizod.
FERIA: La luz más oscura
Zapsáno, že seriál má status - byl ukončen v roce 2022
Poprosím ještě o změnu trvání seriálu, nyní tam je stále - 2022-??? a tím seriál není ukončen a nedá se do kolonky Dokoukané.
Předem moc děkuji :)