Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Asi to bude trochu blbé, ale potřebovala bych poradit jak mam vkládat titulky do seriálu. Děkuju tomu kdo mi pomůže. :)
Buď pojmenuj titulky a video stejně a nebo jen spusť seriál a ty titulky do toho videa jednoduše přesuň, mělo by to jít. :)
jestli nepomohlo prejmenovani, tak zkus zvolit titulky primo v prehravaci nevim co teda pouzivas ale vetsina prehravacu ma ze si muzes najit soubor s titulky a nacis ho
taky je moznost pokud to dela jen u jednech titulku ze je nekde v nich chyba a potom je prehravac proste nevezme
pokud to dela u vsech filmu/serialu s titulky tak to mas spatne nastaveny kodeky pripadne prehravac
Jestli chces titulky primo vlozit do serialu, musis si stahnout jeden z programu, ktery to umi. Ja mam AviRecomp. Je to ale zdlouhave.
Pokud si chces serial ciste jen pustit s titulky, tak si stahni zvlast titulky, zvlast film a dbej aby byly stejne pojmenovane. Pak uz staci jen spustit. Nej je podle me BSplayer, ten si dokonce umi najit a stahnout titulky i sam.
Asi elitou medzi prehrávačmi sú práve BS a VLC :) BS je lepší tak ja ti napíšem postup :)
BS:
-Nájdi si diel a titulky
-daj si ich do jedného priečinku (napr. 5x01, no v tom priečinku môže byť len video s titulkami nič iné!)
-jednoducho klikni na na video a automaticky sa ti začne prehrávať spolu s titulkami
uži si to :)
Takovy vtip: Asi elitou medzi prehrávačmi sú práve BS a VLC
no zasmal jsem se a muzu jit spat :-)
Já nejčastěji používám KM player, má vše co potřebuji :) titulky vkládám tak, že pustím požadovanou epizodu a titulky se spustí sami pokud jsou stejně pojmenované. pokud ne tak si pustím epku a dole je vložit soubor. Zvolíš Všechny soubory a najdeš si požadované titulky.
USS Odyssea napsal(a):
Já nejčastěji používám KM player, má vše co potřebuji :) titulky vkládám tak, že pustím požadovanou epizodu a titulky se spustí sami pokud jsou stejně pojmenované. pokud ne tak si pustím epku a dole je vložit soubor. Zvolíš Všechny soubory a najdeš si požadované titulky.
anebo je prostě do kmplayeru přetáhneš ;)