Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, stále mě to nechce pustit na tuto hru, co jste včera spustili. Přitom tam je napsané, že už hra běží a že už byla zveřejněna nápověda. Když na ni kliknu, tak vyskočí chyba 403 s dodatkem: Tuhle hračku mají k dispozici zatím jen vybraní uživatelé. Tak nevím. Budu ráda, když se na to kouknete. Dík
mám stejný problém
Už by mělo být OK.
Super, už to jde. Díky :)
Jinak se v seznamu těch her ještě objevuje "Další kolo začíná v pondělí.". I když bylo myšleno asi úterý. (Teda, pokud jsem tu hru dpbře pochopila) :)
Ne v pondělí. Do neděle se budou odkrývat obrázky, aby měli šanci uhodnout i negeniální nezávisláci. ;-)
Navíc příště vám to udělám těžší, když jste takoví chytří...
Fruiko napsal(a):
Nejsme. :D
Fruiko napsal(a):
Ne v pondělí. Do neděle se budou odkrývat obrázky, aby měli šanci uhodnout i negeniální nezávisláci. ;-)
A jo, takhle je to myšlený... já blbá (no, potvrzený to mám i tím, že já to neuhodla :D )
phoebess napsal(a):
A jo, takhle je to myšlený... já blbá (no, potvrzený to mám i tím, že já to neuhodla :D )
Se nesmíš příště ukvapit. :)
A ve chvíli, kdy si tipneš, tak už se ti přestanou odhalovat další části.