Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
This is madness napsal(a):
Mě asi trefí. Jaktože mě to nedošlo dřív? Vždyť ten seriál zbožňuju. Doufám, že příští týden se dočkáme lepších nápověd. Jinak se asi do vánoc zblázním :)
Ale vždyť to bylo jasný od prvního obrázku. :D Nic typičtějšího jsem tam vybrat nemohl. :D Ale o příštím týdnu si vážně myslím, že je brnkačka...
no páni, že mi to nedošlo dřív, se už ani nedivím...
zvláštní je, že si většinou už od druhého obrázku říkám, to mi něco připomíná, to znám a pak tři, čtyři dny hledám, jak že se to vlastně jmenuje, protože moje znalosti plakátů jsou katastrofální :(...
takže se už těším na příští zadání a snad už to uhádnu včas :D
jelpetty napsal(a):
no páni, že mi to nedošlo dřív, se už ani nedivím...
zvláštní je, že si většinou už od druhého obrázku říkám, to mi něco připomíná, to znám a pak tři, čtyři dny hledám, jak že se to vlastně jmenuje, protože moje znalosti plakátů jsou katastrofální :(...
takže se už těším na příští zadání a snad už to uhádnu včas :D
jsem na tom úplně stejně, až včera mi to konečně docvaklo :D
Nemám tu hru rád, protože mi nedá spát :D To vždycky uhodnu buď po sedmé nebo osmé nápovědě :/
Kruciprdel, já už to vím! Den poté, co jsem tam jen tak ze srandy napsal seriál Kubula a Kuba Kubikula, protože jsem si myslel, že na to stejně nepříjdu :-)
Já jsem teď zvědavá na tu údajnou brnkačku zejtra.
Anetka888 napsal(a):
Já jsem teď zvědavá na tu údajnou brnkačku zejtra.
jestli to bude taková brnkačka jako teď, tak to radši ani nechci vidět :D
Ze mě by byl naprosto příšernej detektiv!!! Už jsem sem normálně chtěla psát, že tenhle seriál teda určitě neznám, a až když jsem to teď viděla s dnešní nápovědou asi po desáté, tak jsem to v tom konečně uviděla... ale do té chvíle jsem pořád viděla - no to tu doplním až skončí soutěž - ! Zpropadené kostičky, fakt! ;D
Kroupenka napsal(a):
Odečítají se kredity když napíšu špatný tip?
To teda doufám, že ne! :-)