Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
USS Odyssea napsal(a):
to nevydržíš =D
no nevydržela už sem tady zas :D
Mám dotaz - seriály se budou opakovat nebo každý seriál se v postergame objeví jen jednou?
Seraphine313 napsal(a):
Mám dotaz - seriály se budou opakovat nebo každý seriál se v postergame objeví jen jednou?
Můžou se opakovat, ale je dost nepravděpodobné minimálně v prvních pár kolech.
Takže třeba od novýho roku může seznam seriálů jet odznova?
Momentálně mám naplánováno 40 kol, kde se nic neopakuje. Ale je možné, když najdu nějaký pěkná záludný plakát, že pořadí změním... Klidně i na Nový rok. ;-)
A ja klasicky zas neviem :D Žeby som pozerala málo seriálov?
Mummy napsal(a):
A ja klasicky zas neviem :D Žeby som pozerala málo seriálov?
Mám stejný pocit :D
No musím Fruika pochválit, že nás opravdu vzal za slovo a že to bylo opravdu lehké ( i když jsem chvilku váhala, jestli nemám počkat) :-D kdyby to takhle bylo častěji, tak by to bylo fajn:D
L_u.C_a napsal(a):
No musím Fruika pochválit, že nás opravdu vzal za slovo a že to bylo opravdu lehké ( i když jsem chvilku váhala, jestli nemám počkat) :-D kdyby to takhle bylo častěji, tak by to bylo fajn:D
To mě chytla předvánoční nálada... Ale 30 lidí po první nápovědě je moc, tak příště zase něco o kousek složitějšího...
Ono všechny to nadšení přejde až si všimnou nového systému bodování. :-D