Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak tohle byl zase jeden z těch lehčích.Teď mě jenom štve,že jsem na PG zapomněla potom,co jsem to v pondělí nepoznala.Ale tak aspoň dneska no.
no ale už by sa mohlo spustiť nové kolo :D
ja tu sliedim už tri hodiny a nič :D za chvíľu odchádzam preč a určite sa to práve v tej chvíli objaví. I keď pochybujem, že to dám po prvej nápovede xD
To bude určitě až někdy v noci :D
No, nejpozději to má být až v 22:00, takže je ještě čas. Ale taky bych už rád začal hádat. :D
Taky, taky. Ale vydržím. Je doufám, že nebudu muset čekat do 22h a pak stejně nebudu vědět, co to je. :-(
Škoda, že mi to nedalo a musela som sa presvedčiť a nájsť plagát na googli :-/ Ale zaujímalo by ma koľká som bola :) takto rýchlo som plagát ešte neuhádla :)
dnes otvorím pozriem a hneď mám =D krásny to pocit =D
ywien napsal(a):
Škoda, že mi to nedalo a musela som sa presvedčiť a nájsť plagát na googli :-/ Ale zaujímalo by ma koľká som bola :) takto rýchlo som plagát ešte neuhádla :)
detto :) ale overenie mi trvalo asi 10 sekund a ked som hadal, bolo tam "7 kreditov", tak nvm...tiez som zvedavy, kolky som bol, lebo takto blizko sa uz zrejme nikdy nedostanem :D
ywien napsal(a):
tiez som sa isla uistit a nasla najprv podobny ale vedela som,že je to tento seriál tak som ešte chvíľu hľadala =D