Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

MNTB
Uživatel od první verze | Cool level: 34 | John Watson
13. 12. 2012 / 21:43:51 (před 11 roky)
off

tak me ignoranstvi v serialovem svete bylo povyseno na novou uroven. To si delate srandu, ze to bylo az takhle lehky:-/

L1lith
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
13. 12. 2012 / 22:43:01 (před 11 roky)
off

No lehký to je, akorát,když jsem se před 2 dny ujišťovala jestli je to on tak jsem se koukala na jinej obrázek a tam má nohy od sebe, tak jsem si řekla néé to nebude ono a ono prd :/

Lizara
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
13. 12. 2012 / 22:49:22 (před 11 roky)
off

Je sice pravda, že to bylo lehké, ale pořád nechápu, jak na to někdo může přijít po první nápovědě. Stejně tak i v minulých kolech. :-)

Illyria
14. 12. 2012 / 11:48:01 (před 11 roky)
off

Já jsem ted docela zmatená, a myslím, že to není to co jsem si myslela. Čekání na odhalení je utrpení :D

Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
14. 12. 2012 / 12:05:10 (před 11 roky)
off

Já pořád nechápu, proč si prostě nenajdete původní plakát, abyste se ujistili a ověřili si to? :D

"Let's put a smile on that face!"
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
14. 12. 2012 / 12:18:59 (před 11 roky)
off
Illyria napsal(a):

Já jsem ted docela zmatená, a myslím, že to není to co jsem si myslela. Čekání na odhalení je utrpení :D

ten plakat tady je uz odhaleny, pridali ho do jednoho clanku a v diskuzi pod tim clankem si toho taky par lidi vsimlo, takze si to uz muzes overit kdyz trosku zapatras

Illyria
14. 12. 2012 / 13:54:22 (před 11 roky)
off

Ah, sakra, tak to mam blbe :-D Ale aspon ze mam body za snahu :-)

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
14. 12. 2012 / 14:13:01 (před 11 roky)
off
Mik napsal(a):

ten plakat tady je uz odhaleny, pridali ho do jednoho clanku a v diskuzi pod tim clankem si toho taky par lidi vsimlo, takze si to uz muzes overit kdyz trosku zapatras

trochu velká nápověda nemyslíš? ;) v té diskuzi to lidi nepsali tak okatě =D

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Kroupenka
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
14. 12. 2012 / 17:26:24 (před 11 roky)
off
USS Odyssea napsal(a):

trochu velká nápověda nemyslíš? ;) v té diskuzi to lidi nepsali tak okatě =D

Ani ne. Pro nás blbé co si nemůžu vzpomenout co je to za seriál a ani nemůžu najít ten článek tak ne =oD

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
14. 12. 2012 / 17:36:34 (před 11 roky)
off
Kroupenka napsal(a):

Ani ne. Pro nás blbé co si nemůžu vzpomenout co je to za seriál a ani nemůžu najít ten článek tak ne =oD

=D =D

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.