Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
tak me ignoranstvi v serialovem svete bylo povyseno na novou uroven. To si delate srandu, ze to bylo az takhle lehky:-/
No lehký to je, akorát,když jsem se před 2 dny ujišťovala jestli je to on tak jsem se koukala na jinej obrázek a tam má nohy od sebe, tak jsem si řekla néé to nebude ono a ono prd :/
Je sice pravda, že to bylo lehké, ale pořád nechápu, jak na to někdo může přijít po první nápovědě. Stejně tak i v minulých kolech. :-)
Já jsem ted docela zmatená, a myslím, že to není to co jsem si myslela. Čekání na odhalení je utrpení :D
Já pořád nechápu, proč si prostě nenajdete původní plakát, abyste se ujistili a ověřili si to? :D
Illyria napsal(a):
Já jsem ted docela zmatená, a myslím, že to není to co jsem si myslela. Čekání na odhalení je utrpení :D
ten plakat tady je uz odhaleny, pridali ho do jednoho clanku a v diskuzi pod tim clankem si toho taky par lidi vsimlo, takze si to uz muzes overit kdyz trosku zapatras
Ah, sakra, tak to mam blbe :-D Ale aspon ze mam body za snahu :-)
Mik napsal(a):
ten plakat tady je uz odhaleny, pridali ho do jednoho clanku a v diskuzi pod tim clankem si toho taky par lidi vsimlo, takze si to uz muzes overit kdyz trosku zapatras
trochu velká nápověda nemyslíš? ;) v té diskuzi to lidi nepsali tak okatě =D
USS Odyssea napsal(a):
trochu velká nápověda nemyslíš? ;) v té diskuzi to lidi nepsali tak okatě =D
Ani ne. Pro nás blbé co si nemůžu vzpomenout co je to za seriál a ani nemůžu najít ten článek tak ne =oD
Kroupenka napsal(a):
Ani ne. Pro nás blbé co si nemůžu vzpomenout co je to za seriál a ani nemůžu najít ten článek tak ne =oD
=D =D