Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Mummy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
24. 6. 2013 / 11:10:00 (před 11 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Zajímalo by mě, kdo v tom Nip/Tuck NEviděl...

Napríklad ja :) Ale nikdy som ten seriál nepozerala, tak možno preto :D Ale zas ani Dollhouse, ale nejako mi ten poster uviazol v pamäti.

Ale teda vôbec sa mi nepáči, že keď uhádnem neskoro, tak klesnem v rebríčku o 4 miesta a keď uhádnem po prvej nápovede, ostanem tam, kde som :(

www.supernatural.cinemaview.sk
ywien
Dlouholetý uživatel | Cool level: 30 | Nathan Ford
24. 6. 2013 / 11:26:44 (před 11 roky)
off
inekafe napsal(a):

coze ?!?! moj tip bol ulozeny ako 2. v poradi ?? neeee, precooo ?? aaaaa, ragelly! :D

:) a môj ako tretí...to naštve. načo som si to len overovala na googli..aspoň raz to mohlo byť to prvé miesto :) ale inak veľká radosť z umiestnenia nakoľko som ani jednu časť Dollhouse nevidela :)

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
24. 6. 2013 / 11:32:35 (před 11 roky)
off
ywien napsal(a):

:) a môj ako tretí...to naštve. načo som si to len overovala na googli..aspoň raz to mohlo byť to prvé miesto :) ale inak veľká radosť z umiestnenia nakoľko som ani jednu časť Dollhouse nevidela :)

asi tak, tiez som Dollhouse nevidel :) sice som s tym zmiereny, ze 1. asi nikdy nebudem, toto bolo uplne vynimocne, ze som bol zrovna na SZ, ked sa pridal novy poster...ale aspon ako utecha sluzia tie trofeje za ucast a za spravne tipy, kdezto stratenu trofej asi nechytim nikdy :( mohla by byt trofej pre ludi, kt. nikdy este nechytili stratetu trofej, ako kompenzacia za to, ze ju nikdy nechytime :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
24. 6. 2013 / 11:57:00 (před 11 roky)
off
inekafe napsal(a):

zrejme tych 133 ludi, co tiplo spravne po 1. napovede ;)

Ale tak to ještě nic neznamená :) Možná prvních 50, ale zbytek klidně mohl na první pohled vidět i N/T.

inekafe napsal(a):

...mohla by byt trofej pre ludi, kt. nikdy este nechytili stratetu trofej, ako kompenzacia za to, ze ju nikdy nechytime :D

Já mám stejný pocit z tomboly :D

BTW, největší respekt pro ty, co tipnou seriál, i když ho nikdy neviděli (viz teď třeba inekafe a Mummy!)

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
24. 6. 2013 / 12:03:08 (před 11 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

BTW, největší respekt pro ty, co tipnou seriál, i když ho nikdy neviděli (viz teď třeba inekafe a Mummy!)

Tak ony většinou ty postery se seriálem nesouvisí. Stačí projíždět obrázky + když víš, kde kdo hraje, tak seriál vidět nemusíš :) Ale jasně že to pomáhá, to jo.

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
24. 6. 2013 / 12:09:40 (před 11 roky)
off

ja som v tom hneď videla Dollhouse, asi preto lebo mi ten poster uviazol v hlave aj z predchádzajúceho hľadania a aj preto lebo sa zahrávam s myšlienkou,že ho znova zhliadnem =D

Gallifrey fall no more!
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
24. 6. 2013 / 12:12:48 (před 11 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Ale tak to ještě nic neznamená :) Možná prvních 50, ale zbytek klidně mohl na první pohled vidět i N/T.

Hned me napadlo N/T nebo Dollhouse oboje jsem overoval na googlu a i kdyz mel N/T prakticky totozny ten ruzek tak tam chybela ta ruka a po overeni Dollhouse se mi to potvrdilo tak jsem nakonec byl 7.

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
24. 6. 2013 / 12:14:03 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak ony většinou ty postery se seriálem nesouvisí. Stačí projíždět obrázky + když víš, kde kdo hraje, tak seriál vidět nemusíš :) Ale jasně že to pomáhá, to jo.

Jo, to je asi fakt... i když vědět kde kdo hraje při tom "otravným" rozkostičkování vyjde celkem naprázdno ;) Asi si pořídím hranatější brýle, třeba to pomůže ;D

Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
24. 6. 2013 / 12:16:57 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

nebo vedet co do googlu zadat, That '70s Show jsem nikdy nevidel a prakticky o tom ani neslysel a po prvni napovede jsem myslel ze je to nejaky fantasy ale u druhy napovedy jsem zadal do googlu zrzka v cernym a hned mi to vyhodilo tenhle poster pak jsem mel akorat problem najit co je to za serial ale nastesti jsem poznal Milu tak jsem to dohledal.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
24. 6. 2013 / 14:00:55 (před 11 roky)
off

Nějaké jednoduché poslední dobou... Se bojím, že se to brzy změní :D