Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ragelly napsal(a):
Nějaké jednoduché poslední dobou... Se bojím, že se to brzy změní :D
asi tak...ale zase nebudem prvy...hate u!! :D :D
inekafe napsal(a):
Ani ja zas nebudem prvá :) , ale opäť ľahké...alebo skôr náhoda pri hľadaní?! :)
inekafe napsal(a):
Ále nekecej :D
ragelly napsal(a):
Nějaké jednoduché poslední dobou... Se bojím, že se to brzy změní :D
Uhádnu to pod minutu, ale zas to nestihnu, protože ty koukneš a píšeš, nemusíš to ani kontrolovat. Každopádně nejlepší postergame je ta v noci, kdy ty spíš.
neviem...posledne 2 razy sa mi podarilo tu byt pri "zahajeni" postergame a uhadol som hned medzi prvymi...inokedy, ked pridem az niekedy vecer a napoveda tu uz davno je, tak nikdy neuhadnem :D az po 3-4 dalsich napovedach...asi to svedci o tom, ze ked som tu hned na zaciatku, tak mozog lepsie pracuje alebo co :D alebo len nahoda, ze zrovna take serialy, kt. poznam aspon "z pocutia" ? :D alebo lahka napoveda ? fakt neviem...
Tak toto bolo ľahké, škoda, že som kus prispala :D
Anetka888 napsal(a):
Uhádnu to pod minutu, ale zas to nestihnu, protože ty koukneš a píšeš, nemusíš to ani kontrolovat. Každopádně nejlepší postergame je ta v noci, kdy ty spíš.
Většinou kontroluju, tenhle ne, protože jsem si byla 100% jistá. V noci už určitě brzy bude, nějak podezřele dlouho je to tehdy, když u toho sedím :D
Juchuchuu.. Musela som ale hľadať, lebo mi napadlo viacej variantov, čo by to mohlo byť a skoro som tipla zle :D
Mě by celkem zajímaly rozestupy na prvních 10 místech. :D Tam budou lítat vteřiny jedna za druhou... Fruiko, nechceš se podělit už teď? :o)
Lill napsal(a):
Juchuchuu.. Musela som ale hľadať, lebo mi napadlo viacej variantov, čo by to mohlo byť a skoro som tipla zle :D
Aj mne veru najskôr napadol iný seriál, ale našťastie vždy najskôr kontrolujem :D Len škoda, že som sa zas trochu zabudla :D