Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
24. 6. 2013 / 14:31:04 (před 11 roky)
off

A jéje, vy tu zas všichni jásáte, jak je to lehké... no, po dlouhé době jsem taky "hned" dala, co mě napadlo, ale jistá si nejsem ;D

blunta
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
24. 6. 2013 / 14:36:12 (před 11 roky)
off

vy jste všichni nějací chytří, jednou jste koukli a hotovo, já hledala půl hodiny :-D

Dani ʕ۰ᴥ۰Ɂ
Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
24. 6. 2013 / 14:38:44 (před 11 roky)
on

doteraz sledujem či niečo nebude a keď je tak ja prídem po 15 min =D ale dala som =D

Gallifrey fall no more!
T.E.O.N.A.S
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
24. 6. 2013 / 14:45:46 (před 11 roky)
off
Mummy napsal(a):

Aj mne veru najskôr napadol iný seriál, ale našťastie vždy najskôr kontrolujem :D Len škoda, že som sa zas trochu zabudla :D

Mě taky napadl jiný seriál, bez kontroly jsem to tam vrazil a splakal nad výdělkem... ach ta zbrklost.

A zombie killer with a zombie motive.
CallMeNobody
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
24. 6. 2013 / 14:56:04 (před 11 roky)
off

Achjo dovařím si oběd, přijdu sem zda už není postergame, najdu poster za pár sekund, ale je to přeci jen pozdě! :D

Lelouch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
24. 6. 2013 / 15:40:00 (před 11 roky)
off

Už som prešla toľko seriálov, možno hľadám úplne mimo.. ja mám pocit, že tá debilná ruka je na každom druhom plagáte :D

EDIT: Mám to! :D Zrazu ma osvietilo :D prvý krát som uhádla po prvej nápovede, som taká šťastná :D

Kdepak asi soudruzi z NDR udělali chybu?
Editováno: 1x | Naposledy: 24. 6. 2013 / 15:56:19
TessTeress
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
24. 6. 2013 / 16:34:36 (před 11 roky)
off

najprv ma napadol jeden seriál, no radšej som si to overila na googli, kde som zistila, že to nie je ono, ale som blízko... a fakt... bola som! a to som ten seriál ani nikdy nepozerala :D

tess_teress
shenandoah
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
24. 6. 2013 / 16:37:33 (před 11 roky)
off

Tak po dlouhé době jsem se konečně chytila hned u první nápovědy. První nápad - správná odpověď (teda doufám).

Silvo911
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
24. 6. 2013 / 16:44:29 (před 11 roky)
off

Hneď ako som sa na to pozrel mi napadol jeden seriál. Pre istotu som si ho vygooglil, ale po dlhom skúmaní som ho odmietol. Takže musím čakať ďalej :/

Halonek
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
24. 6. 2013 / 16:52:34 (před 11 roky)
off
Silvo911 napsal(a):

Hneď ako som sa na to pozrel mi napadol jeden seriál. Pre istotu som si ho vygooglil, ale po dlhom skúmaní som ho odmietol. Takže musím čakať ďalej :/

jo presne ten me napadl taky :-)