Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mik napsal(a):
Hned me napadlo N/T nebo Dollhouse oboje jsem overoval na googlu a i kdyz mel N/T prakticky totozny ten ruzek tak tam chybela ta ruka a po overeni Dollhouse se mi to potvrdilo tak jsem nakonec byl 7.
přesně proto sem se ptala jak moc oficiální ty plakáty jsou bo ten k plastice byl od nějakýho fanouška.
stejně to ale nechápu poslední kola sem tipovala správně po první nápovědě a stejně sem v žebříčku spadla. nějakej error ne? :D
MNTB napsal(a):
přesně proto sem se ptala jak moc oficiální ty plakáty jsou bo ten k plastice byl od nějakýho fanouška.
stejně to ale nechápu poslední kola sem tipovala správně po první nápovědě a stejně sem v žebříčku spadla. nějakej error ne? :D
tak možno ta niekto proste predbehol... nie je to nerealne...
Tak dneska jsem se chytla hned. :) První nápad, ověřen googlem a je to. :)
Tak to jsem zvědavá, jestli jsem se trefila, nebo jestli je to zase nějaký trik... :-)
Kdybych jen opět nezapomněla, že dnes je nové kolo Postergame... :D
Illyria napsal(a):
No, tak mne zmatly ty figuriny a myslela jsem, ze to je Nip/Tuck...
Já taky, já taky :D ale třeba se ho někdy dočkáme..
Tak tahle postergame je dobrá, škoda, že jsem se potřebovala ujistit, jestli to mám dobře :D
Tak po druhej nápovede mi už docvaklo :D
Seriál nesleduju, ale plakát pěkný :-)
první nápovědu jsem přeskočil, ale u druhý jsem ani moc neváhal