Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Illyria napsal(a):
To je ale nefér :-D Takhle je to mnohem těžší, a tím pádem jsem si jistá, že to mám tento týden opět špatně :)
Zkoukni detaily na těch čtverečkách a na plakátu, co si myslíš, že to je, a pak si musíš být jistá v tom, jestli to máš dobře nebo špatně, ne? :-))
Jupí :D Tak jsem po dlouhé době sama uhodla co je za postergame :D Sice až teď, ale uhodla :D Tentokrát mi nemusel nikdo radit :D :D Naposledy se mi to povedlo se Zoufalkama :D
přitom nehle týden mi to přišlo hned jasný. S
ja nenavidim to čakanie na nové zadanie :D
pufina napsal(a):
Zkoukni detaily na těch čtverečkách a na plakátu, co si myslíš, že to je, a pak si musíš být jistá v tom, jestli to máš dobře nebo špatně, ne? :-))
Já právě ty detaily nemohla na těch plakátch, na které jsem koukala najít. Už je mi jasné co to je... tak snad zítra budu mít více štěstí :D
Tak som tu naschvál zostala do polnoci, aby som vedela, koľký bol môj tip, lebo to bolo zo všetkých krát najrýchlejšie, a bola som 14., teším sa z toho :)
Ale takmer som už tipla Hawaii Five-0, lebo na jednom plagáte je Alex O'Loughlin, tiež v čiernom tričku s krátkymi rukávmi, ale boli za ním kvapky vody a nie obláčiky :D
Lill napsal(a):
Tak som tu naschvál zostala do polnoci, aby som vedela, koľký bol môj tip, lebo to bolo zo všetkých krát najrýchlejšie, a bola som 14., teším sa z toho :)
Ale takmer som už tipla Hawaii Five-0, lebo na jednom plagáte je Alex O'Loughlin, tiež v čiernom tričku s krátkymi rukávmi, ale boli za ním kvapky vody a nie obláčiky :D
já nejdřív myslela, že to je house :D a pak taky hawaii
MNTB napsal(a):
já nejdřív myslela, že to je house :D a pak taky hawaii
Hawaii jsem taky původně myslel :D
ja som najprv myslela ze je t arrow :D ale to som si vygooglila a nebolo to ono i ked poza je rovnaka... tak som si teda dala vyhladat dalsieho superhrdinu - teda hlavny hrdina serialu chlap... a vyšlo to hned po prvej napovede :o)
Ak to neni chytak, tak sa mi to zda byt az podozrivo lahke. Mozno sa vludila chybycka a 1. napoveda mala byt iny stvorcek :D