Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

pufina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
29. 6. 2013 / 11:12:49 (před 11 roky)
off
Illyria napsal(a):

To je ale nefér :-D Takhle je to mnohem těžší, a tím pádem jsem si jistá, že to mám tento týden opět špatně :)

Zkoukni detaily na těch čtverečkách a na plakátu, co si myslíš, že to je, a pak si musíš být jistá v tom, jestli to máš dobře nebo špatně, ne? :-))

Autorka miluje seriály, neopovrhne žádným dobrým seriálem. Obdivuje apetit Homera Simpsona, přála by si mít vlasy a postavu jako Debra Morgan, IQ Michaela Scofielda a ráda by ovládala sarkasmus jako Gregory House!
Kattharinna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 46 | Richard Hammond
29. 6. 2013 / 11:33:27 (před 11 roky)
off

Jupí :D Tak jsem po dlouhé době sama uhodla co je za postergame :D Sice až teď, ale uhodla :D Tentokrát mi nemusel nikdo radit :D :D Naposledy se mi to povedlo se Zoufalkama :D

Dear diary, a chipmunk asked me my name today. I told him it was Joe. That lie will haunt me forever.
Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
29. 6. 2013 / 17:49:29 (před 11 roky)
off

přitom nehle týden mi to přišlo hned jasný. S

Go GOATS
TessTeress
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
30. 6. 2013 / 16:25:42 (před 11 roky)
off

ja nenavidim to čakanie na nové zadanie :D

tess_teress
Illyria
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
30. 6. 2013 / 21:01:02 (před 11 roky)
off
pufina napsal(a):

Zkoukni detaily na těch čtverečkách a na plakátu, co si myslíš, že to je, a pak si musíš být jistá v tom, jestli to máš dobře nebo špatně, ne? :-))

Já právě ty detaily nemohla na těch plakátch, na které jsem koukala najít. Už je mi jasné co to je... tak snad zítra budu mít více štěstí :D

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
1. 7. 2013 / 00:06:34 (před 11 roky)
off

Tak som tu naschvál zostala do polnoci, aby som vedela, koľký bol môj tip, lebo to bolo zo všetkých krát najrýchlejšie, a bola som 14., teším sa z toho :)
Ale takmer som už tipla Hawaii Five-0, lebo na jednom plagáte je Alex O'Loughlin, tiež v čiernom tričku s krátkymi rukávmi, ale boli za ním kvapky vody a nie obláčiky :D

MNTB
Uživatel od první verze | Cool level: 34 | John Watson
1. 7. 2013 / 00:12:40 (před 11 roky)
off
Lill napsal(a):

Tak som tu naschvál zostala do polnoci, aby som vedela, koľký bol môj tip, lebo to bolo zo všetkých krát najrýchlejšie, a bola som 14., teším sa z toho :)
Ale takmer som už tipla Hawaii Five-0, lebo na jednom plagáte je Alex O'Loughlin, tiež v čiernom tričku s krátkymi rukávmi, ale boli za ním kvapky vody a nie obláčiky :D

já nejdřív myslela, že to je house :D a pak taky hawaii

curling
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
1. 7. 2013 / 01:05:30 (před 11 roky)
off
MNTB napsal(a):

já nejdřív myslela, že to je house :D a pak taky hawaii

Hawaii jsem taky původně myslel :D

curling
TessTeress
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
1. 7. 2013 / 01:18:11 (před 11 roky)
off

ja som najprv myslela ze je t arrow :D ale to som si vygooglila a nebolo to ono i ked poza je rovnaka... tak som si teda dala vyhladat dalsieho superhrdinu - teda hlavny hrdina serialu chlap... a vyšlo to hned po prvej napovede :o)

tess_teress
xbulkoj
Dlouholetý uživatel | Cool level: 54 | Jack Shephard
1. 7. 2013 / 07:43:18 (před 11 roky)
off

Ak to neni chytak, tak sa mi to zda byt az podozrivo lahke. Mozno sa vludila chybycka a 1. napoveda mala byt iny stvorcek :D