Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
xbulkoj napsal(a):
Ak to neni chytak, tak sa mi to zda byt az podozrivo lahke. Mozno sa vludila chybycka a 1. napoveda mala byt iny stvorcek :D
Mám podobný pocit :))
taky doufám, že to není chyták :D
Jestli tohle je chytak, tak uz je to moc kruty :-) jinak naplast za posledni dva obrazky, alespon pro me.
Ale tak zacinaju prazdniny a mozno to Fruiko dal ako odmenu a aby si nase hlavicky oddychli :D
Spíš si říkám, co po tomhle musí přijít za hrůzu. :D
Anetka888 napsal(a):
Spíš si říkám, co po tomhle musí přijít za hrůzu. :D
To jo... teď to byly čtyři celkem lehký týdny, takže se děsím toho, co přijde příště... :D
toto ma velmi nebaví, očakávam budúci týžden zadanie, pri ktorom si budem trhať vlasy :D
Toto bolo fakt nečakane ľahké.. Prvá vec na čo som si pomyslela - google - a mám to (sama som veeľmi prekvapená) :D
MNTB napsal(a):
já nejdřív myslela, že to je house :D a pak taky hawaii
Tak to mě zase napadl Supernatural, takže jsem strávila nějaký čas hledáním toho plakátu, ale tak naštěstí jsem to pak našla :-)
jonata02 napsal(a):
Tak to mě zase napadl Supernatural, takže jsem strávila nějaký čas hledáním toho plakátu, ale tak naštěstí jsem to pak našla :-)
taky jsem si říkala, že to vypadá na Sama, ale pak jsem si hned řekla, že Supernatural už tam byl, takže asi opáčko ještě nebude :D