Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Anetka888 napsal(a):
Já pořád nechápu, proč si prostě nenajdete původní plakát, abyste se ujistili a ověřili si to? :D
No já si to ověřovala už v pondělí ale našla jsem verzi s nohama u sebe tak jsem pátrala dál...
Tenhle plakát byla moje největší blbost. Myslela jsem si to už od první nápovědy, ale čekala až do čtvrté =D no tak třeba příště =D
Anetka888 napsal(a):
Já pořád nechápu, proč si prostě nenajdete původní plakát, abyste se ujistili a ověřili si to? :D
no když minule mohl bejt Chandler černoch, taxem si naivně myslela, že ty nohy patřej někomu jinýmu :/ ona ta růžová na šatech je totiž matoucí :D
ty nohy patřej někomu jinýmu :/ ona ta růžová na šatech je totiž matoucí :D[/citace]
Verutak :)
MNTB napsal(a):
no když minule mohl bejt Chandler černoch, taxem si naivně myslela, že ty nohy patřej někomu jinýmu :/ ona ta růžová na šatech je totiž matoucí :D
Súhlas. Mám taký pocit, že sme všetci tipovali to isté :D
USS Odyssea napsal(a):
trochu velká nápověda nemyslíš? ;) v té diskuzi to lidi nepsali tak okatě =D
A i tak někdo přijde a po šestý nápovědě napíše, že to jsou Scrubs...
tak a za toto kolo už odtipované,snáď si nebudem trieskať hlavu o stenu
Kahlan napsal(a):
tak a za toto kolo už odtipované,snáď si nebudem trieskať hlavu o stenu
asi tak nějak :)
nutno říct, že tentokrát mi to přišlo docela snadné ;), tak snad na konci týdne nebudu nemile překvapená ...