Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
13. 7. 2013 / 18:42:39 (před 11 roky)
off

Tak už jsem to taky uhodl, i když ten seriál nesleduji. Jen stále dlouhodobě nechápu, jak na to někdo může přijít "náhodou" nebo "omylem" :-)

Hold the Door!
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
13. 7. 2013 / 18:43:59 (před 11 roky)
off
Locke napsal(a):

Jen stále dlouhodobě nechápu, jak na to někdo může přijít "náhodou" nebo "omylem" :-)

Tiež to nechápem, ale neprotestovala by som proti takej náhode či omylu :)

Lelouch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
13. 7. 2013 / 22:53:25 (před 11 roky)
off
Locke napsal(a):

Tak už jsem to taky uhodl, i když ten seriál nesleduji. Jen stále dlouhodobě nechápu, jak na to někdo může přijít "náhodou" nebo "omylem" :-)

Tak napriklad ja som minule vyhladavala poster k jednemu serialu, ci to nahodou nie je on, nebol, no v obrazkoch, co mi to naslo bol uplnou nahodou poster, ktory bol v zadani :D to bolo stastie od Boha :D konkretne to bol Dollhouse pred par kolami :)

Kdepak asi soudruzi z NDR udělali chybu?
griff
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
13. 7. 2013 / 23:41:40 (před 11 roky)
off

přesně tak, vyhledávám jeden seriál a jsou v tom přimíchaný postery, z jinýho seriálu, kterej by mě vůbec nenapad a třeba ho ani neznám.... :)

Janna7
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
14. 7. 2013 / 01:18:28 (před 11 roky)
off

Chtělo by to nějakou hezkou nápovědu pro nás, co stále nemáme páru, o co jde :D

corine
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
14. 7. 2013 / 01:21:15 (před 11 roky)
off
Locke napsal(a):

V jednom z minulých kol jsem do googlu zadala řetězec slov kobra 11 poster (protože tam byla dálnice) a našlo mi to plakát k Walking dead. Bylo to ono a uhodla jsem po první nápovědě. Takhle to fakt jde taky.

Já už tu nejsem!
Illyria
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
14. 7. 2013 / 07:37:06 (před 11 roky)
off

Tento tyden tezky, ale nakonec mam :D

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
14. 7. 2013 / 09:31:28 (před 11 roky)
off

Tak už sa ani nečudujem, že som to doteraz nemohla nájsť, lebo o tomto seriáli som doteraz nepočula :D

Olca
Redaktor | Cool level: 108 | Raymond 'Red' Reddington
14. 7. 2013 / 09:57:59 (před 11 roky)
off

Tak uhádnuto, nakonec to bylo to, co jsem si myslela od začátku, akorát jsem nemohla najít poster na potvrzení... k naštvání :o(

The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
14. 7. 2013 / 12:24:26 (před 11 roky)
off
Oluska napsal(a):

Tak uhádnuto, nakonec to bylo to, co jsem si myslela od začátku, akorát jsem nemohla najít poster na potvrzení... k naštvání :o(

tak to by som rad vedel, ako niektori hadate :OO vzhladom na to, ze je to "najzakladnejsi" poster k serialu, je to divne...do googlu stacilo napisat nazov serialu a poster bol asi v 3. riadku :)) a kebyze das aj slovo "poster", tak je hned ako 3. v poradi...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."