Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak už jsem to taky uhodl, i když ten seriál nesleduji. Jen stále dlouhodobě nechápu, jak na to někdo může přijít "náhodou" nebo "omylem" :-)
Locke napsal(a):
Jen stále dlouhodobě nechápu, jak na to někdo může přijít "náhodou" nebo "omylem" :-)
Tiež to nechápem, ale neprotestovala by som proti takej náhode či omylu :)
Locke napsal(a):
Tak už jsem to taky uhodl, i když ten seriál nesleduji. Jen stále dlouhodobě nechápu, jak na to někdo může přijít "náhodou" nebo "omylem" :-)
Tak napriklad ja som minule vyhladavala poster k jednemu serialu, ci to nahodou nie je on, nebol, no v obrazkoch, co mi to naslo bol uplnou nahodou poster, ktory bol v zadani :D to bolo stastie od Boha :D konkretne to bol Dollhouse pred par kolami :)
přesně tak, vyhledávám jeden seriál a jsou v tom přimíchaný postery, z jinýho seriálu, kterej by mě vůbec nenapad a třeba ho ani neznám.... :)
Chtělo by to nějakou hezkou nápovědu pro nás, co stále nemáme páru, o co jde :D
Locke napsal(a):
V jednom z minulých kol jsem do googlu zadala řetězec slov kobra 11 poster (protože tam byla dálnice) a našlo mi to plakát k Walking dead. Bylo to ono a uhodla jsem po první nápovědě. Takhle to fakt jde taky.
Tak už sa ani nečudujem, že som to doteraz nemohla nájsť, lebo o tomto seriáli som doteraz nepočula :D
Tak uhádnuto, nakonec to bylo to, co jsem si myslela od začátku, akorát jsem nemohla najít poster na potvrzení... k naštvání :o(
Oluska napsal(a):
Tak uhádnuto, nakonec to bylo to, co jsem si myslela od začátku, akorát jsem nemohla najít poster na potvrzení... k naštvání :o(
tak to by som rad vedel, ako niektori hadate :OO vzhladom na to, ze je to "najzakladnejsi" poster k serialu, je to divne...do googlu stacilo napisat nazov serialu a poster bol asi v 3. riadku :)) a kebyze das aj slovo "poster", tak je hned ako 3. v poradi...