Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Však ona mě ta Vánoční nálada brzy přejde...
asi jsem vážně hloupá, ale nechápu, jak z dnešní nápovědy může někdo zjistit, o jaký seriál se jedná :D
Jj, bylo to strašně lehké, jen jsem to viděla, tak jsem nic nehledala a napsala to.
Každopádně je na prd, jak nevíme, v kolik to vyjde... Takhle to nikdy neuhádnu první, protože hrozně ráda spím. :D
Fruiko napsal(a):
Však ona mě ta Vánoční nálada brzy přejde...
Příští pondělí je Štědrý den, tak to by to mělo být super-lehké, ne? Ale jestli to vyjde někdy večer, tak budu muset od stromečku lítat v každou celou. :-D
Katehrine napsal(a):
asi jsem vážně hloupá, ale nechápu, jak z dnešní nápovědy může někdo zjistit, o jaký seriál se jedná :D
To si říkám každý týden, a vždycky se někdo najde. Takže to někdo uhodne určitě i dnes :)
Hm, mě teda fascinuje, že z toho kousku poznáš, že to je ženská :D Já jsem asi zoufalec, tam nic nevidím :D
Katschaba napsal(a):
Hm, mě teda fascinuje, že z toho kousku poznáš, že to je ženská :D Já jsem asi zoufalec, tam nic nevidím :D
taky si myslím, že je to ženská, je tam asi kousek vlasů =D
under.demonic.possession napsal(a):
Brada a pusa. :)
No taky ze sebe nechápu, že jsem na to přišla. :D
ani ja nechápem ako mi to mohlo hneď napadnúť,asi mi nejako utkvel v pamäti ten plagát plus ešte niečo asi k tomu prispelo
Haleluja!!! Sice jsem se dneska od rána nic nenaučila, ale zase jsem přišla na poster! Lidi, nevzdávejte to, já původně hledala úplně jiný seriál a hopla... všechno je možné ;D
Já si musím počkat na další nápovědu(y) :D Protože z tohohle to fakt nedávám. Jako z minulých plakátů jsem sledovala akorát BBT, takže stejně hádám, že tenhle seriál jsem ani neviděla :D