Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Clear napsal(a):
Paráda, už to taky mám! :) Jak to ty lidi děláte, že to máte hned tak rychle, resp. jak dlouho to hledáte? Většinou si počkám, dokud v tom něco sama nevidím a jen si to ověřím, jestli to je ono. Občas taky pohledám, ale to mě moc nebaví a myslím, že v tom ani nespočívá smysl téhle hry...
it's a gift... and a curse... :D (Adrian Monk)
Sakriš, ten seriál som videla tuším 2x a až teraz :D:D Ale plagáty som veru doteraz k nemu nehľadala..
This is madness napsal(a):
Tentokrát ani netuším co na tom plakátu má být, natož abych věděla co je to za seriál. :(
Dnes jsem si po čtvrté nápovědě říkala totéž :-D
Už jsem si začínala myslet, že si z nás Fruiko utahuje a prsknul tam nějakou svoji fotku z dovolené :-). Ale ne, už jsem ten poster taky našla, ale dalo mi to zabrat, seriál neznám, ufff.
Mám sice tip, ale nějak k tomu nemůžu najít úplně odpovídající poster, sakryš!
Maarti napsal(a):
Mám sice tip, ale nějak k tomu nemůžu najít úplně odpovídající poster, sakryš!
ak napises do google vyhladavaca nazov serialu v originali + slovicko "poster" a nie je medzi prvymi 15 obrazkami, tak to nie je ten serial, lebo sa to tam len hemzi danym posterom :P :D
asi budu za prudice ale ja tam furt nic nevidim. Nejaka slovni napovedicka by nebyla O:-)
Vcera jsem si myslela, ze uz to mam. Po dnesni napovede vim, ze to mam blbe :) Chtelo by to neco znameho, tj. neco co mam sanci uhadnout hned :D
Postery k seriálům které neznám, nemám rád! Ale stačilo se zamyslet ( a taky počkat na nápovědy :D ), napsat do vyhledávače a mám to ;)
inekafe napsal(a):
ak napises do google vyhladavaca nazov serialu v originali + slovicko "poster" a nie je medzi prvymi 15 obrazkami, tak to nie je ten serial, lebo sa to tam len hemzi danym posterom :P :D
Takhle to samozřejmě dělám, díky :D
ale prostě to neni to, co si myslim..tak třeba mě osvítí ještě něco jiného :)