Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ok, tak nebudem "nepriamo" radiť iným, keď ste si to už zmazali :)
Lill napsal(a):
Ok, tak nebudem "nepriamo" radiť iným, keď ste si to už zmazali :)
Hádám, že jsi chtěla poradit to co já :)
Tak v obrázku jsem viděla úplně něco jiného než to ve skutečnosti je. Už se nedivím, proč jsem nenašla žádný poster. Teď už je to snad ale dobře, i když trochu pozdě:-D
Sice pozdě, ale už jsem na to konečně přišla. Tenhle seriál moc neznám, takže bych na něj stejnak ani dřív nepřišla.
Tak ono kdo to ted nenajde, diky tomu napisu, tak je marnej a nenajde to uz nikdy. :)
já poznala co je na obrázku po první nápovědě, ale protože ten seriál vůbec neznám a hlavní postavu tam hraje herec, který je mi velice nesympatický, tak jsem uhodla dost pozdě :D
:D tak aspoň bodík přibyl. O seriálu jsem nikdy neslyšela a koukám, že ho ani moc dlouho nevysílali :)
Původně jsem si myslela, že to bude Alcatraz vzhledem k majáku, ale obličeje pořád nebyly..
zajímalo by mě jak to mohl někdo uhodnout po první nápovědě
Salem napsal(a):
napriklad niekto, kto ten serial uz videl a preto mu bol aj ten kusok plagatu povedomy...napriklad
Salem napsal(a):
To je asi jako kdybych napsala, že by mě zajímalo, jak to někdo mohl uhádnout až po poslední nápovědě. :D