Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
jupiii, konecne som v PG prvy :))
tak jo, mám to docela rychle, ale i tak mi to dalo děsně zabrat :D
miluju, když se podívám a hned vím, bez ověřování :) jen škoda, že jsem zase zapomněla :/
Tak podruhé za sebou jsem tipla postergame napoprvé :-) Tahle hra je prostě skvělá ;-) Jenom tedy doufám, že je můj tip správný, ale snad ano :-)
Jenniss napsal(a):
Tak podruhé za sebou jsem tipla postergame napoprvé :-) Tahle hra je prostě skvělá ;-) Jenom tedy doufám, že je můj tip správný, ale snad ano :-)
Skus zada do google nazov toho serialu a mal by sa ti ukazat rovnaky obrazok ako je na postergame
Tento týden je pro mě jednoduchý - kouknu a vidím :) Super seriál! :)
Me ten oblicej prisel drazdive povedomi, ale nemohla jsem si vzpomenout. Konecne mi to secvaklo. To by pro me byla osobni ostuda, nepoznat tuhle herecku, potazmo hadany serial... :)
Dadulinka napsal(a):
Me ten oblicej prisel drazdive povedomi, ale nemohla jsem si vzpomenout. Konecne mi to secvaklo. To by pro me byla osobni ostuda, nepoznat tuhle herecku, potazmo hadany serial... :)
Tak já bych tuhle herečku podle tý brady fakt nepoznal :)
Jo, jo, jo! Nepoznat tuhle herečku je skoro ostuda. Ale chápu, že když vidíte jen bradu, tak to jde stěží. Konečně jednou zase uhodnuto hned na začátku a nečekám, až se to odkryje skoro celý... :)
Metal Lord napsal(a):
Tak já bych tuhle herečku podle tý brady fakt nepoznal :)
Rikam ze mi chvili trvalo, nez mi to doslo. Hlavne proto, ze v jeji nejznamejsi roli se zrovna moc elegantne neoblekala... :)