Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
5. 8. 2013 / 15:01:03 (před 11 roky)
off

jupiii, konecne som v PG prvy :))

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
5. 8. 2013 / 15:31:55 (před 11 roky)
off

tak jo, mám to docela rychle, ale i tak mi to dalo děsně zabrat :D

Editováno: 1x | Naposledy: 5. 8. 2013 / 15:32:13
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
5. 8. 2013 / 15:33:56 (před 11 roky)
off

miluju, když se podívám a hned vím, bez ověřování :) jen škoda, že jsem zase zapomněla :/

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Jenniss
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
5. 8. 2013 / 15:35:51 (před 11 roky)
off

Tak podruhé za sebou jsem tipla postergame napoprvé :-) Tahle hra je prostě skvělá ;-) Jenom tedy doufám, že je můj tip správný, ale snad ano :-)

•• I know, you know, that I'm not telling the truth. I know, you know, they just don't have any proof. Embrace the deception, learn how to bend. Your worst inhibitions, tend to psych you out in the end.••
Editováno: 1x | Naposledy: 5. 8. 2013 / 15:43:10
xbulkoj
Dlouholetý uživatel | Cool level: 54 | Jack Shephard
5. 8. 2013 / 16:15:58 (před 11 roky)
off
Jenniss napsal(a):

Tak podruhé za sebou jsem tipla postergame napoprvé :-) Tahle hra je prostě skvělá ;-) Jenom tedy doufám, že je můj tip správný, ale snad ano :-)

Skus zada do google nazov toho serialu a mal by sa ti ukazat rovnaky obrazok ako je na postergame

Katehrine
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
5. 8. 2013 / 18:03:57 (před 11 roky)
off

Tento týden je pro mě jednoduchý - kouknu a vidím :) Super seriál! :)

There is always Hope.
Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
5. 8. 2013 / 18:12:20 (před 11 roky)
off

Me ten oblicej prisel drazdive povedomi, ale nemohla jsem si vzpomenout. Konecne mi to secvaklo. To by pro me byla osobni ostuda, nepoznat tuhle herecku, potazmo hadany serial... :)

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
Kratos91
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
5. 8. 2013 / 18:26:28 (před 11 roky)
off
Dadulinka napsal(a):

Me ten oblicej prisel drazdive povedomi, ale nemohla jsem si vzpomenout. Konecne mi to secvaklo. To by pro me byla osobni ostuda, nepoznat tuhle herecku, potazmo hadany serial... :)

Tak já bych tuhle herečku podle tý brady fakt nepoznal :)

Clear
Redaktor | Cool level: 53 | Roy
5. 8. 2013 / 23:07:28 (před 11 roky)
off

Jo, jo, jo! Nepoznat tuhle herečku je skoro ostuda. Ale chápu, že když vidíte jen bradu, tak to jde stěží. Konečně jednou zase uhodnuto hned na začátku a nečekám, až se to odkryje skoro celý... :)

Seriálový maniak, překladatelka a velká fanynka sci-fi seriálů. Překládám seriály: Suits, Homeland, The Strain, The Americans a další. Působím na stránce neXtWeek.cz.
Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
6. 8. 2013 / 11:09:09 (před 11 roky)
off
Metal Lord napsal(a):

Tak já bych tuhle herečku podle tý brady fakt nepoznal :)

Rikam ze mi chvili trvalo, nez mi to doslo. Hlavne proto, ze v jeji nejznamejsi roli se zrovna moc elegantne neoblekala... :)

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!