Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Mummy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
6. 8. 2013 / 12:33:19 (před 11 roky)
off

Ja mám pomalé vedenie, síce po prvej nápovede, ale ako neskoro... Ja sa už nechcem prepadať hlbšie v rebríčku :D

www.supernatural.cinemaview.sk
CapAm
Uživatel od první verze | Cool level: 26 | Ally McBealová
6. 8. 2013 / 15:04:04 (před 11 roky)
off
Metal Lord napsal(a):

Tak já bych tuhle herečku podle tý brady fakt nepoznal :)

Mě připadá šíleně povědomá, ale pořád si nemůžu vzpomenout, kdo to je :D

A dream is a wish that your hear makes.
Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
6. 8. 2013 / 15:26:14 (před 11 roky)
off

Ja na tom byla stejne. Kdyz jsem byla v koncich, tak jsem dokonce do googlu psala: elegantne oblecena dama v cernem. Ale to nepomuze... :)

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
6. 8. 2013 / 15:29:30 (před 11 roky)
off
hesky napsal(a):

Mě připadá šíleně povědomá, ale pořád si nemůžu vzpomenout, kdo to je :D

na to přijdeš, určitě :)

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
CapAm
Uživatel od první verze | Cool level: 26 | Ally McBealová
6. 8. 2013 / 18:40:51 (před 11 roky)
off

Jooo mám to :D

A dream is a wish that your hear makes.
Dadulinka
6. 8. 2013 / 21:08:25 (před 11 roky)
off
hesky napsal(a):

Jooo mám to :D

No vidis. Gratulace... ;)

pufina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
6. 8. 2013 / 22:00:18 (před 11 roky)
off

Jsem srab, vidím v tom jen jedinou herečku (a že zdala neznám všechny), ale nemám odvahu to vypálit od boku :D Ale ta naušnice tam mi nahrává do karet, protože ta postava oné herečky v onom seriálu střídá docela často (dle mýho pozorování) naušnice.. :D Sakra, sakra, čekám dál.. :))

Autorka miluje seriály, neopovrhne žádným dobrým seriálem. Obdivuje apetit Homera Simpsona, přála by si mít vlasy a postavu jako Debra Morgan, IQ Michaela Scofielda a ráda by ovládala sarkasmus jako Gregory House!
Dadulinka
7. 8. 2013 / 09:31:25 (před 11 roky)
off
pufina napsal(a):

Jsem srab, vidím v tom jen jedinou herečku (a že zdala neznám všechny), ale nemám odvahu to vypálit od boku :D Ale ta naušnice tam mi nahrává do karet, protože ta postava oné herečky v onom seriálu střídá docela často (dle mýho pozorování) naušnice.. :D Sakra, sakra, čekám dál.. :))

Ono, kdyz zadas jmeno serialu (v originale) a slovo "poster", tak (myslim v Googlu) ten poster co hledas je uplne prvni. Takze se nemuzes splest... :)

Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
7. 8. 2013 / 10:48:44 (před 11 roky)
off

Jsem poslední dobou nějak z formy. Napadaj mě tři seriály, ale i když jsem prošel postery, tak to ani jeden z nich není a jestli jo..

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
pufina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
7. 8. 2013 / 18:37:29 (před 11 roky)
off
Dadulinka napsal(a):

Ono, kdyz zadas jmeno serialu (v originale) a slovo "poster", tak (myslim v Googlu) ten poster co hledas je uplne prvni. Takze se nemuzes splest... :)

Pak jsem mírně - trochu více - mimo mísu :D

Autorka miluje seriály, neopovrhne žádným dobrým seriálem. Obdivuje apetit Homera Simpsona, přála by si mít vlasy a postavu jako Debra Morgan, IQ Michaela Scofielda a ráda by ovládala sarkasmus jako Gregory House!