Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ja mám pomalé vedenie, síce po prvej nápovede, ale ako neskoro... Ja sa už nechcem prepadať hlbšie v rebríčku :D
Metal Lord napsal(a):
Tak já bych tuhle herečku podle tý brady fakt nepoznal :)
Mě připadá šíleně povědomá, ale pořád si nemůžu vzpomenout, kdo to je :D
Ja na tom byla stejne. Kdyz jsem byla v koncich, tak jsem dokonce do googlu psala: elegantne oblecena dama v cernem. Ale to nepomuze... :)
hesky napsal(a):
Mě připadá šíleně povědomá, ale pořád si nemůžu vzpomenout, kdo to je :D
na to přijdeš, určitě :)
hesky napsal(a):
Jooo mám to :D
No vidis. Gratulace... ;)
Jsem srab, vidím v tom jen jedinou herečku (a že zdala neznám všechny), ale nemám odvahu to vypálit od boku :D Ale ta naušnice tam mi nahrává do karet, protože ta postava oné herečky v onom seriálu střídá docela často (dle mýho pozorování) naušnice.. :D Sakra, sakra, čekám dál.. :))
pufina napsal(a):
Jsem srab, vidím v tom jen jedinou herečku (a že zdala neznám všechny), ale nemám odvahu to vypálit od boku :D Ale ta naušnice tam mi nahrává do karet, protože ta postava oné herečky v onom seriálu střídá docela často (dle mýho pozorování) naušnice.. :D Sakra, sakra, čekám dál.. :))
Ono, kdyz zadas jmeno serialu (v originale) a slovo "poster", tak (myslim v Googlu) ten poster co hledas je uplne prvni. Takze se nemuzes splest... :)
Jsem poslední dobou nějak z formy. Napadaj mě tři seriály, ale i když jsem prošel postery, tak to ani jeden z nich není a jestli jo..
Dadulinka napsal(a):
Ono, kdyz zadas jmeno serialu (v originale) a slovo "poster", tak (myslim v Googlu) ten poster co hledas je uplne prvni. Takze se nemuzes splest... :)
Pak jsem mírně - trochu více - mimo mísu :D