Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

CzHero
Uživatel od první verze | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
7. 8. 2013 / 22:14:37 (před 11 roky)
off
Dadulinka napsal(a):

Ono, kdyz zadas jmeno serialu (v originale) a slovo "poster", tak (myslim v Googlu) ten poster co hledas je uplne prvni. Takze se nemuzes splest... :)

to už je hodně velká nápověda :D
po první nápovědě jsem si myslel 2 seriály, oba velmi dobře jako fanoušek znám, mají taky více sérii, po 3. nápovědě je to snad jasný všem, nebo né? :P

Sic semper tyrannis, Cogito ergo sum.
Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
7. 8. 2013 / 22:43:02 (před 11 roky)
off
CzHero napsal(a):

to už je hodně velká nápověda :D
po první nápovědě jsem si myslel 2 seriály, oba velmi dobře jako fanoušek znám, mají taky více sérii, po 3. nápovědě je to snad jasný všem, nebo né? :P

No nevim, me je to naproso jasny, ponevadz jsem uhadla a vim tudiz jak poster vypada, ale z pohledu stale tapajiciho, muze byt ten horni ctverecek nejasnaou zalezitosti...

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
Evivivi
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
7. 8. 2013 / 22:44:29 (před 11 roky)
off

Já se zblázním. Jedenkrát je to seriál, který bych poznala okamžitě a já se zrovna tenhle týden dostanu internetu až ve středu v noci... :-) No tak snad příště...

Lelouch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
8. 8. 2013 / 01:26:53 (před 11 roky)
off

Fú :D Dva týždne som bola preč, no našťastie som neprišla o žiaden pre mňa uhádnuteľný poster :D Eureku by som dala možno po poslednej nápovede alebo vôbec a o Harper's Island som v živote nepočula xD a teno týždeň nemám opäť žiadne potuchy :D

Kdepak asi soudruzi z NDR udělali chybu?
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
8. 8. 2013 / 17:56:58 (před 11 roky)
off

Hmmm, to je zvláštní :D Po první nápovědě bych tu ženštinu i poznala (což je menší zázrak), ale hledala jsem samozřejmě špatný seriál, takže jsem to rychle zase odložila. Včerejší nápověda = no comment. A teď k tomu po celým dni úplně vyšťavená sednu a je to tam ani nevím jak... tak hodně zdaru :)

This is madness
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
11. 8. 2013 / 08:57:50 (před 11 roky)
off

Tak tentokrát naprosto tápu :(

smarinka
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
11. 8. 2013 / 09:37:49 (před 11 roky)
off

sakra to je ostuda... já jsem věděla hned že ten seriál určitě znám, ale přišla jsem na to až teď...:(

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
11. 8. 2013 / 20:56:41 (před 11 roky)
off
This is madness napsal(a):

Tak tentokrát naprosto tápu :(

Já taky :)

phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
12. 8. 2013 / 00:27:37 (před 11 roky)
off

Jak jsem tak koukala, tak u nejčastějších špatných tipů absolutně dominuje Dexter :D Docela by mě zajímalo, co bude nejčastějším špatným tipem, až tam jednou bude Dexter... :D

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
xtomas252
Uživatel od první verze | Cool level: 84 | Dr. Horrible
12. 8. 2013 / 00:28:21 (před 11 roky)
off
phoebess napsal(a):

Jak jsem tak koukala, tak u nejčastějších špatných tipů absolutně dominuje Dexter :D Docela by mě zajímalo, co bude nejčastějším špatným tipem, až tam jednou bude Dexter... :D

Tipuju Chipa a Dalea. :D