Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dadulinka napsal(a):
Ono, kdyz zadas jmeno serialu (v originale) a slovo "poster", tak (myslim v Googlu) ten poster co hledas je uplne prvni. Takze se nemuzes splest... :)
to už je hodně velká nápověda :D
po první nápovědě jsem si myslel 2 seriály, oba velmi dobře jako fanoušek znám, mají taky více sérii, po 3. nápovědě je to snad jasný všem, nebo né? :P
CzHero napsal(a):
to už je hodně velká nápověda :D
po první nápovědě jsem si myslel 2 seriály, oba velmi dobře jako fanoušek znám, mají taky více sérii, po 3. nápovědě je to snad jasný všem, nebo né? :P
No nevim, me je to naproso jasny, ponevadz jsem uhadla a vim tudiz jak poster vypada, ale z pohledu stale tapajiciho, muze byt ten horni ctverecek nejasnaou zalezitosti...
Já se zblázním. Jedenkrát je to seriál, který bych poznala okamžitě a já se zrovna tenhle týden dostanu internetu až ve středu v noci... :-) No tak snad příště...
Fú :D Dva týždne som bola preč, no našťastie som neprišla o žiaden pre mňa uhádnuteľný poster :D Eureku by som dala možno po poslednej nápovede alebo vôbec a o Harper's Island som v živote nepočula xD a teno týždeň nemám opäť žiadne potuchy :D
Hmmm, to je zvláštní :D Po první nápovědě bych tu ženštinu i poznala (což je menší zázrak), ale hledala jsem samozřejmě špatný seriál, takže jsem to rychle zase odložila. Včerejší nápověda = no comment. A teď k tomu po celým dni úplně vyšťavená sednu a je to tam ani nevím jak... tak hodně zdaru :)
sakra to je ostuda... já jsem věděla hned že ten seriál určitě znám, ale přišla jsem na to až teď...:(
This is madness napsal(a):
Tak tentokrát naprosto tápu :(
Já taky :)
Jak jsem tak koukala, tak u nejčastějších špatných tipů absolutně dominuje Dexter :D Docela by mě zajímalo, co bude nejčastějším špatným tipem, až tam jednou bude Dexter... :D