Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Moc bych si nevyskakoval nebo budu hlasovat za zrušení podvodných hlasů...
Přesně to jsem věděla, že napíšeš. :D Ale myslím, že nikdy nenajdeš všechny 'týmy'. :)
Anetka888 napsal(a):
Přesně to jsem věděla, že napíšeš. :D Ale myslím, že nikdy nenajdeš všechny 'týmy'. :)
Mně stačí jen ty prokazatelný. U tebe to je minimálně 12 kol. A do konce roku se ještě rozmyslím jak to budu řešit.
Fruiko napsal(a):
Mně stačí jen ty prokazatelný. U tebe to je minimálně 12 kol. A do konce roku se ještě rozmyslím jak to budu řešit.
Jak myslíš. :) Jen když tak potrestej jen mě a ne ty, co kolem mě hádáš, ne vždy ses trefil.
Aké podvody sa dejú? To vážne niekto tú hru berie tak smrteľne vážne, že vymýšľa nejaké stratégie?
Ja tam teda dnes nevidím nič, možno oblaky :D
Ja v tom niečo vidím, no nezdá sa mi, že vidím správne :D
Mummy: Ne, strategie ne, nejsme ve válce. :D Ale občas když to lidi prostě neví, tak si to mezi sebou v menších skupinkách řeknou. Očividně nejen ti v nejpřednějších pozicích.
Edit: Tak už jsem poster taky našla, tentokrát to bylo těžší.
Anetka888 napsal(a):
Ne, strategie ne, nejsme ve válce. :D Ale občas když to lidi prostě neví, tak si to mezi sebou v menších skupinkách řeknou. Očividně nejen ti v nejpřednějších pozicích.
Není pointa v tom, že se má člověk snažit sám? Není přece týmová soutěž. Nejsem naivní aby si myslela, že je každý tak debilně poctivý jako já, ale takhle se s tím tady chlubit mi nepřijde moc vhodné.
Illyria napsal(a):
Není pointa v tom, že se má člověk snažit sám? Není přece týmová soutěž. Nejsem naivní aby si myslela, že je každý tak debilně poctivý jako já, ale takhle se s tím tady chlubit mi nepřijde moc vhodné.
Já se tím nechlubím, Fruiko se pochlubil za mě a já se aspoň přiznala, že jednou za čas někomu poradím, nebo on mně. Ale jen někdy. A vím o poměrně dost lidech, co si tu radí, to je každého rozhodnutí.
Navíc:
A nebude se švindlovat?
Doufáme, že bude hrát fair-play. Navíc každý má jen jeden pokus, který nebude potvrzen ani vyvrácen a správná odpověď bude zveřejněna až na konci kola. Kromě toho, když vaši odpověď někomu prozradíte, tak se připravíte až o polovinu kreditů za správnou odpověď a zkazíte si šanci na získání některé raritní trofeje. Některé jsou právě za nízký počet odeslaných správných odpovědí!
To v pravidlech není, nejsou jasně daná ani určená. Je divné trestat někoho za to, že nic neporušil. Asi se měla stanovit jiná a pevná pravidla. Tohle je jen doporučení o tom, že jsme sami proti sobě.
Illyria: A není to tak, že bych někomu naběhla říct odpověď, ale když mě kamarád/ka poprosí o pomoc, tak mu/jí dám nějaké nápovědy a naopak. Neumím kámošovi prostě říct ne, já to mám, najdi si to sám. Nemám na to povahu.
Víc už se k tomu vyjadřovat nebudu, nemá to smysl. Kdyby Fruiko změnil ze dne na den pravidla, tak je dodržím, to zase jo. Do té doby je to má vlastní hloupost.
Jo aha, takže vlastně hraju špatně protože se neradím. Když to není specificky zakázáno, tak je to vlastně dovoleno...
Já se neradím, protože bych se cítila blbě. Pokud to někomu nevadí, je to jeho věc.
A ta statistika je vlastně k ničemu, protože neodpovídá realitě ;-)
Ne, kdyby to byla realita, tak se změní skoro celá TOP 30 a na prvním místě by byl nejspíš Mik. A já bych o tolik neklesla, jestli si myslíš, většinou si to najdu i sama, protože bych se zas cítila blbě já, kdybych neuměla s googlem, jako tu s ním mají někteří problém. Ale to jsou čiré spekulace.