Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ne, ne, ono to tam bolo ešte dnes poobede, ako tu ľudia písali, keď ste si otvorili niektorý starý plagát a klikli na "rovnou zobrazit řešení", tak pod vetou "Správné řešení je XY" bola daľšia veta "Nejčastější špatný tip byl XY"...lenže dnes boli nejaké menšie problémy s funkčnosťou PG, tak možno preto to musel Fruiko, pravdepodobne len dočasne, vypnúť...aj ja som to tam mal a teraz už nemám...:)
Ked us sme pri tom, nedala by sa vymysliet nejaka hra pre tymi. Nieco na styl Audio video text:
Audio - nejaky zvuk zo serialu
Video - obrazok (nie oficialny poster) zo serialu, alebo mozno par sekundove video
text - nejaka hlasna zo serialu.
Kolo kazdy tyzden by bolo asi vela roboty, ale raz mesacne by sa hadam dalo. Aj ked by to asi musel vymyslat niekto iny ako Fruiko, kedze ten uz ma vela roboty teraz. Je to len take rozmyslanie nad niecim vo volnom case. Asi by to chcelo doladit vela vela detailov.
Janna7 napsal(a):
Pardon, jsem asi slepá, ale jak koukám, tak koukám, a ty nejčastější špatné tipy nějak nemůžu najít :D Kdeže to je? :D
Už to tam je zpátky. Kdyby to zase někde bugovalo, dejte vědět.
Fruiko napsal(a):
Už to tam je zpátky. Kdyby to zase někde bugovalo, dejte vědět.
A kde konkrétně to má být? V minulých zadání to nikde nevidím (čekal bych to v té statistice, ale tam je jen, kolik lidí tipovalo a kdo byl první)
Minulá zadání - Rovnou zobrazit řešení, je to hned nad posterem.
Nevím jestli je to pouze u mne, ale v prohlížečích chrome a maxthon se mi při zadání názvu seriálu nezobrazí tlačítko uložit tip... v exloreru to funguje normálně
jelpetty napsal(a):
Nevím jestli je to pouze u mne, ale v prohlížečích chrome a maxthon se mi při zadání názvu seriálu nezobrazí tlačítko uložit tip... v exloreru to funguje normálně
mně to v chromu normálně jde
jelpetty: chrome mi taky nešel, zkusila jsem IE a v pohodě..
*Becks* napsal(a):
jelpetty: chrome mi taky nešel, zkusila jsem IE a v pohodě..
přesně :)
Tak tento týden je rozhodně zajímavý sledovat forum k PG. Je to o moc lepší než si číst "... dneska je to lehký, našel/našla jsem to hned."