Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
foruska napsal(a):
Tak tento týden je rozhodně zajímavý sledovat forum k PG. Je to o moc lepší než si číst "... dneska je to lehký, našel/našla jsem to hned."
tak ja ti teda urobím radosť :) dalo to chvíľku zabrať, ale nakoniec sa mi to podarilo nájsť ;) nádherný plagát btw. :))
Konečně můžu jít s klidem spát:D
tak skoro?? :D najprv si musím spraviť presne o 22:00 kakavko a až po ňom zaspím :))
No PG už asi dnes neuhodnu tak na co čekat.. Kakao? jasně tak trochu ine kafe:D
asi sem právě zjistila jak správně používat google :D
MNTB napsal(a):
asi sem právě zjistila jak správně používat google :D
Já už párkrát podle googlu našla, ale jako tenhle plakát mi dal zabrat. Při celovým hledání mezi plakáty jako nic, ale stačí občas slovo navíc a je to tam! :D
pufina napsal(a):
..., ale stačí občas slovo navíc a je to tam! :D
Dik, to jedno slovo pomohlo :D
Já jsem asi blbej, protože mě to stále nic neříká a strejda Google mi to stále neodkryl
Tak škoda, dúfala som, že po dnešnej nápovede to nájdem, ale nič veru.. Bude to moja prvá postergame bez tipu odkedy hrám, keďže zajtra odchádzam :(
Lill napsal(a):
Tak škoda, dúfala som, že po dnešnej nápovede to nájdem, ale nič veru.. Bude to moja prvá postergame bez tipu odkedy hrám, keďže zajtra odchádzam :(
nuž, to je život...ja som zase dávnejšie musel prerušiť niť nazbieraných prihlásení za sebou, lebo som musel ísť do nemocnice na pár dní...mal som už okolo 100ky :D čo už...