Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Anetka888 napsal(a):
A ve chvíli, kdy si tipneš, tak už se ti přestanou odhalovat další části.
To je divný. To by se nemělo dít. Jen nemůžeš už tipovat. Každopádně v 18:00 se uvidí...
Fruiko napsal(a):
Se nesmíš příště ukvapit. :)
Nebo si v budoucnu víc všímat plakátů :D Sakra, kdybych to tehdy věděla, že něco takovýho tady bude, tak je nebudu tak ignorovat :D
phoebess napsal(a):
Nebo si v budoucnu víc všímat plakátů :D Sakra, kdybych to tehdy věděla, že něco takovýho tady bude, tak je nebudu tak ignorovat :D
Na SZ FB je slušná sbírka :D Na druhou stranu tam taky slušná sbírka chybí :D Těžko říct, co tam pro nás Fruiko nachystal, jestli má cenu tam na to koukat :D
ragelly napsal(a):
Na SZ FB je slušná sbírka :D Na druhou stranu tam taky slušná sbírka chybí :D Těžko říct, co tam pro nás Fruiko nachystal, jestli má cenu tam na to koukat :D
S mým štěstím tam nebude ani jeden z nich :D Ale využiju to, já jsem takovej posterovej ignorant, já radši čumím přímo na seriál, než na nehejbající se obrázky :D
phoebess napsal(a):
S mým štěstím tam nebude ani jeden z nich :D Ale využiju to, já jsem takovej posterovej ignorant, já radši čumím přímo na seriál, než na nehejbající se obrázky :D
Tak to já obrázky miluju, plakátky teda víc než promo fotky, ale obojí je super :) Jak jsou tam všichni načančaní, no prostě jsem magor do fotek :)
ragelly napsal(a):
Tak to já obrázky miluju, plakátky teda víc než promo fotky, ale obojí je super :) Jak jsou tam všichni načančaní, no prostě jsem magor do fotek :)
Asi taky budu muset začít :D
Fruiko napsal(a):
To je divný. To by se nemělo dít. Jen nemůžeš už tipovat. Každopádně v 18:00 se uvidí...
LOL. Mně nějak nedošlo, že sem sice pořád lezu a klikám na to, takže mi to přijde jako věčnost, ale dny neubíhají. :-D Vidím další v pohodě. Ono je teprve úterý. Je to smutný se mnou.
ragelly napsal(a):
no prostě jsem magor do fotek
A kdyby jen do fotek. :-D
phoebess napsal(a):
A jo, takhle je to myšlený... já blbá (no, potvrzený to mám i tím, že já to neuhodla :D )
Tam nějak poznáš, že je to špatně nebo dobře?
channina napsal(a):
Tam nějak poznáš, že je to špatně nebo dobře?
Neměla by. To ví jen první, kdo uhodne, protože ten dostane trofej. :) Ostatní si musí počkat na konec týdne...
Fruiko & channi: Já odhlasovala a pak jsem zjistila, co to bylo :D
Ale mně osobně by se líbilo, kdyby se tomu, kdo to odhlasoval (ať už dobře, nebo špatně) zobrazil ten plakát celý, to by nešlo? Když ten tip už stejně nemůžeme měnit. :)