Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
15. 8. 2013 / 20:35:23 (před 11 roky)
off
inekafe napsal(a):

nuž, to je život...ja som zase dávnejšie musel prerušiť niť nazbieraných prihlásení za sebou, lebo som musel ísť do nemocnice na pár dní...mal som už okolo 100ky :D čo už...

to je dalšie, čo ma trápi, ja mám tiež už okolo 130, kvôli serialzone som ani nechcela ísť na dovolenku :D potom som si to rozmyslela :D

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
15. 8. 2013 / 20:40:50 (před 11 roky)
off
Lill napsal(a):

to je dalšie, čo ma trápi, ja mám tiež už okolo 130, kvôli serialzone som ani nechcela ísť na dovolenku :D potom som si to rozmyslela :D

Jo, jo.
Taky jsem musel přerušit šňůru - já měl 154. :-(

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
pufina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
15. 8. 2013 / 20:53:38 (před 11 roky)
off
xbulkoj napsal(a):

Dik, to jedno slovo pomohlo :D

Fakt? :-D to je dobrý :-D teď jsem se pobavila, někdy ani ta slovní nápověda od Fruika nepomohla, co sem psal a stačí říct "přidej slovo navíc a najdeš" :D

Autorka miluje seriály, neopovrhne žádným dobrým seriálem. Obdivuje apetit Homera Simpsona, přála by si mít vlasy a postavu jako Debra Morgan, IQ Michaela Scofielda a ráda by ovládala sarkasmus jako Gregory House!
Lelouch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
15. 8. 2013 / 23:36:51 (před 11 roky)
off
Lill napsal(a):

Presne xD ja som mala uz 160 dni v kuse a sli sme na dovolenku, to by mi bolo luto prerusit. A to sme sli cestu po Skandinavii, takze kazdy den bolo treba najst wifi niekde inde :D asi dva krat sa mi to nepodarilo, tak som sem musela prist cez 3G a dufam, ze otcovi nepride faktura v stovkach eur :D
ale postergame som i ja strasne zanedbala za ten cas..

Kdepak asi soudruzi z NDR udělali chybu?
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
16. 8. 2013 / 00:15:02 (před 11 roky)
off
iVonka napsal(a):

Presne xD ja som mala uz 160 dni v kuse a sli sme na dovolenku, to by mi bolo luto prerusit. A to sme sli cestu po Skandinavii, takze kazdy den bolo treba najst wifi niekde inde :D asi dva krat sa mi to nepodarilo, tak som sem musela prist cez 3G a dufam, ze otcovi nepride faktura v stovkach eur :D
ale postergame som i ja strasne zanedbala za ten cas..

Jestli tě to potěší, tak já měl 440 přihlášení v řadě, když jsem jel s šéfredaktorkou na press konferenci Crossing Lines. Bo jsem byl unavený, tak jsem celý den prospal a jeden den vynechal...

And when my time is up, have I done enough?
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
16. 8. 2013 / 00:36:28 (před 11 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Jestli tě to potěší, tak já měl 440 přihlášení v řadě, když jsem jel s šéfredaktorkou na press konferenci Crossing Lines. Bo jsem byl unavený, tak jsem celý den prospal a jeden den vynechal...

feel for ya, bro :(( už si mal zaistený "stály príjem" a potom toto...fuu, nechcel by som :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
16. 8. 2013 / 00:37:52 (před 11 roky)
off
inekafe napsal(a):

feel for ya, bro :(( už si mal zaistený "stály príjem" a potom toto...fuu, nechcel by som :D

jj, 7 kreditů denně je rozhodně víc než 1 :D

And when my time is up, have I done enough?
Mummy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
16. 8. 2013 / 11:02:11 (před 11 roky)
off

To mi doteraz vôbec nenapadlo, o 2 týždne idem preč a budem bez netu a mám 504 prihlásení po sebe....

www.supernatural.cinemaview.sk
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
16. 8. 2013 / 11:12:56 (před 11 roky)
off

ďakujem vám všetkým ľudia, teraz sa cítim oveľa lepšie a už ma to trápi oveľa menej, keď vidím, koľké prihlásenia ste mali :D

Ree
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
16. 8. 2013 / 11:22:58 (před 11 roky)
off
Mummy napsal(a):

To mi doteraz vôbec nenapadlo, o 2 týždne idem preč a budem bez netu a mám 504 prihlásení po sebe....

Já si vždycky změním heslo a dám kamarádce přihlašovací údaje :)

Ukažte mi sexy chlapa a máte ode mě pokoj...