Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
inekafe napsal(a):
nuž, to je život...ja som zase dávnejšie musel prerušiť niť nazbieraných prihlásení za sebou, lebo som musel ísť do nemocnice na pár dní...mal som už okolo 100ky :D čo už...
to je dalšie, čo ma trápi, ja mám tiež už okolo 130, kvôli serialzone som ani nechcela ísť na dovolenku :D potom som si to rozmyslela :D
Lill napsal(a):
to je dalšie, čo ma trápi, ja mám tiež už okolo 130, kvôli serialzone som ani nechcela ísť na dovolenku :D potom som si to rozmyslela :D
Jo, jo.
Taky jsem musel přerušit šňůru - já měl 154. :-(
xbulkoj napsal(a):
Dik, to jedno slovo pomohlo :D
Fakt? :-D to je dobrý :-D teď jsem se pobavila, někdy ani ta slovní nápověda od Fruika nepomohla, co sem psal a stačí říct "přidej slovo navíc a najdeš" :D
Lill napsal(a):
Presne xD ja som mala uz 160 dni v kuse a sli sme na dovolenku, to by mi bolo luto prerusit. A to sme sli cestu po Skandinavii, takze kazdy den bolo treba najst wifi niekde inde :D asi dva krat sa mi to nepodarilo, tak som sem musela prist cez 3G a dufam, ze otcovi nepride faktura v stovkach eur :D
ale postergame som i ja strasne zanedbala za ten cas..
iVonka napsal(a):
Presne xD ja som mala uz 160 dni v kuse a sli sme na dovolenku, to by mi bolo luto prerusit. A to sme sli cestu po Skandinavii, takze kazdy den bolo treba najst wifi niekde inde :D asi dva krat sa mi to nepodarilo, tak som sem musela prist cez 3G a dufam, ze otcovi nepride faktura v stovkach eur :D
ale postergame som i ja strasne zanedbala za ten cas..
Jestli tě to potěší, tak já měl 440 přihlášení v řadě, když jsem jel s šéfredaktorkou na press konferenci Crossing Lines. Bo jsem byl unavený, tak jsem celý den prospal a jeden den vynechal...
Seraphine313 napsal(a):
Jestli tě to potěší, tak já měl 440 přihlášení v řadě, když jsem jel s šéfredaktorkou na press konferenci Crossing Lines. Bo jsem byl unavený, tak jsem celý den prospal a jeden den vynechal...
feel for ya, bro :(( už si mal zaistený "stály príjem" a potom toto...fuu, nechcel by som :D
inekafe napsal(a):
feel for ya, bro :(( už si mal zaistený "stály príjem" a potom toto...fuu, nechcel by som :D
jj, 7 kreditů denně je rozhodně víc než 1 :D
To mi doteraz vôbec nenapadlo, o 2 týždne idem preč a budem bez netu a mám 504 prihlásení po sebe....
ďakujem vám všetkým ľudia, teraz sa cítim oveľa lepšie a už ma to trápi oveľa menej, keď vidím, koľké prihlásenia ste mali :D
Mummy napsal(a):
To mi doteraz vôbec nenapadlo, o 2 týždne idem preč a budem bez netu a mám 504 prihlásení po sebe....
Já si vždycky změním heslo a dám kamarádce přihlašovací údaje :)