Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ree napsal(a):
Já si vždycky změním heslo a dám kamarádce přihlašovací údaje :)
Ehm, Fruiko, zadna reakce na tohle? :O
Ree napsal(a):
Já si vždycky změním heslo a dám kamarádce přihlašovací údaje :)
Mně dělá správce máma :D Sice jsem to potřebovala jen jednou ale brzy to budu potřebovat znova. :)
U mámy je to jednoduché, instrukce následující: musíš napsat jméno a heslo, počkat na zelený pruh dole a můžeš okno zavřít :D
To by mi v živote nenapadlo, asi by ma doma dali zavrieť do blázinca, keby prídem s takou požiadavkou :D
Mummy napsal(a):
To by mi v živote nenapadlo, asi by ma doma dali zavrieť do blázinca, keby prídem s takou požiadavkou :D
Souhlas, tohle po někom chtít, tak budu vypadat jako totální trotl. Když se nejsem schopen přihlásit sám, tak holt smůla. Žádná řada netrvá věčně.
Marty8901 napsal(a):
Souhlas, tohle po někom chtít, tak budu vypadat jako totální trotl. Když se nejsem schopen přihlásit sám, tak holt smůla. Žádná řada netrvá věčně.
Amen to that, brother. :-)
Dadulinka napsal(a):
Ehm, Fruiko, zadna reakce na tohle? :O
Nevidím důvod, proč by Fruikovi mělo vadit, když někdo někoho přihlašuje, když dotyčný jede pryč. Stráví na jeho profilu zhruba tak pět vteřin. Pokud to samozřejmě nemá co dělat s postergame. Ale dle toho, co tu kdo píše, tak to dělají jen pro řadu.
Já mám například řadu kolem 450 a ve středu budu na druhé straně republiky a protože nemám super dotykáč s internetem, tak taky budu muset někoho požádat.
Navíc když někoho přihlašuje máma, tak se ani IP nezmění. Když jsi u někoho na návštěvě, tak taky nikdo nepozná, kdo se přihlásil.
Tohle mi přijde jako každého věc, zda si drží řadu. A sorry za off-topic.
Anetka888 napsal(a):
Nevidím důvod, proč by Fruikovi mělo vadit, když někdo někoho přihlašuje, když dotyčný jede pryč. .
Však nikde není napsané, že se to nesmí, takže se to může :-)
Locke napsal(a):
Však nikde není napsané, že se to nesmí, takže se to může :-)
Jj, však já vím. Jen mě zaráží, že se tu Dadulinka dovolává Fruikovy očividně negativní reakce. A líbí se mi tvůj styl uvažování, nejspíš mám stejný. :)
Anetka888 napsal(a):
Jj, však já vím. Jen mě zaráží, že se tu Dadulinka dovolává Fruikovy očividně negativní reakce. A líbí se mi tvůj styl uvažování, nejspíš mám stejný. :)
souhlasím holky, mě už xkrát přihlašovala ségra. Prostě když jedu na vodu, na školní výlet tak se k netu nedostanu. A dělám to jednoduše - přihlásim se u ségry na noťasu a jednoduše se neodhlásim a heslo si nemusím měnit :)
Jááááj! :D Tak kvůli Vám nejsem schopná se posunout v žebříčku! :-D Protože všichni nahrabáváte 7 kreditů za přihlášení :-D Miluju seriály a tuto stránku, ale mě by taky všichni poslali do háje s tím "přihlaš se za mě" :-D a taky musím chodit do práce, spát a žít, nestíhám se tu denně objevit po dobu roku třeba :-D Ale každopádně obdiv, že dovedete udržet tak dlouhou řadu :-)