Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
16. 8. 2013 / 13:29:15 (před 11 roky)
off
Ree napsal(a):

Já si vždycky změním heslo a dám kamarádce přihlašovací údaje :)

Ehm, Fruiko, zadna reakce na tohle? :O

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
Illyria
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
16. 8. 2013 / 15:50:31 (před 11 roky)
off
Ree napsal(a):

Já si vždycky změním heslo a dám kamarádce přihlašovací údaje :)

Mně dělá správce máma :D Sice jsem to potřebovala jen jednou ale brzy to budu potřebovat znova. :)
U mámy je to jednoduché, instrukce následující: musíš napsat jméno a heslo, počkat na zelený pruh dole a můžeš okno zavřít :D

Mummy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
16. 8. 2013 / 16:19:55 (před 11 roky)
off

To by mi v živote nenapadlo, asi by ma doma dali zavrieť do blázinca, keby prídem s takou požiadavkou :D

www.supernatural.cinemaview.sk
Marty8901
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
16. 8. 2013 / 16:43:34 (před 11 roky)
off
Mummy napsal(a):

To by mi v živote nenapadlo, asi by ma doma dali zavrieť do blázinca, keby prídem s takou požiadavkou :D

Souhlas, tohle po někom chtít, tak budu vypadat jako totální trotl. Když se nejsem schopen přihlásit sám, tak holt smůla. Žádná řada netrvá věčně.

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
16. 8. 2013 / 16:56:07 (před 11 roky)
off
Marty8901 napsal(a):

Souhlas, tohle po někom chtít, tak budu vypadat jako totální trotl. Když se nejsem schopen přihlásit sám, tak holt smůla. Žádná řada netrvá věčně.

Amen to that, brother. :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
16. 8. 2013 / 18:50:26 (před 11 roky)
off
Dadulinka napsal(a):

Ehm, Fruiko, zadna reakce na tohle? :O

Nevidím důvod, proč by Fruikovi mělo vadit, když někdo někoho přihlašuje, když dotyčný jede pryč. Stráví na jeho profilu zhruba tak pět vteřin. Pokud to samozřejmě nemá co dělat s postergame. Ale dle toho, co tu kdo píše, tak to dělají jen pro řadu.
Já mám například řadu kolem 450 a ve středu budu na druhé straně republiky a protože nemám super dotykáč s internetem, tak taky budu muset někoho požádat.
Navíc když někoho přihlašuje máma, tak se ani IP nezmění. Když jsi u někoho na návštěvě, tak taky nikdo nepozná, kdo se přihlásil.
Tohle mi přijde jako každého věc, zda si drží řadu. A sorry za off-topic.

"Let's put a smile on that face!"
Editováno: 1x | Naposledy: 16. 8. 2013 / 18:52:23
Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
16. 8. 2013 / 18:54:51 (před 11 roky)
off
Anetka888 napsal(a):

Nevidím důvod, proč by Fruikovi mělo vadit, když někdo někoho přihlašuje, když dotyčný jede pryč. .

Však nikde není napsané, že se to nesmí, takže se to může :-)

Hold the Door!
Editováno: 1x | Naposledy: 16. 8. 2013 / 18:57:30
Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
16. 8. 2013 / 18:59:26 (před 11 roky)
off
Locke napsal(a):

Však nikde není napsané, že se to nesmí, takže se to může :-)

Jj, však já vím. Jen mě zaráží, že se tu Dadulinka dovolává Fruikovy očividně negativní reakce. A líbí se mi tvůj styl uvažování, nejspíš mám stejný. :)

"Let's put a smile on that face!"
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
16. 8. 2013 / 21:59:38 (před 11 roky)
off
Anetka888 napsal(a):

Jj, však já vím. Jen mě zaráží, že se tu Dadulinka dovolává Fruikovy očividně negativní reakce. A líbí se mi tvůj styl uvažování, nejspíš mám stejný. :)

souhlasím holky, mě už xkrát přihlašovala ségra. Prostě když jedu na vodu, na školní výlet tak se k netu nedostanu. A dělám to jednoduše - přihlásim se u ségry na noťasu a jednoduše se neodhlásim a heslo si nemusím měnit :)

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Editováno: 1x | Naposledy: 16. 8. 2013 / 21:59:58
pufina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
16. 8. 2013 / 23:49:02 (před 11 roky)
off

Jááááj! :D Tak kvůli Vám nejsem schopná se posunout v žebříčku! :-D Protože všichni nahrabáváte 7 kreditů za přihlášení :-D Miluju seriály a tuto stránku, ale mě by taky všichni poslali do háje s tím "přihlaš se za mě" :-D a taky musím chodit do práce, spát a žít, nestíhám se tu denně objevit po dobu roku třeba :-D Ale každopádně obdiv, že dovedete udržet tak dlouhou řadu :-)

Autorka miluje seriály, neopovrhne žádným dobrým seriálem. Obdivuje apetit Homera Simpsona, přála by si mít vlasy a postavu jako Debra Morgan, IQ Michaela Scofielda a ráda by ovládala sarkasmus jako Gregory House!