Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ja som na všetkých zariadeniach doma neodhlásená, a asi dva krát, keď som potrebovala, šiel sem za mňa brat.
Ale k Postergame: opäť som tu pár dní bola iba sa prihlásiť a dnes som sa asi 5 sekúnd povenovala PG a našla som to.. ale opäť som nepoznala seriál, posledné kolá su pre mňa nejaké príliž ťažké o.O
Tak snad poprvý, co mi ani poslední nápověda moc nepomohla :)
ok, seriál neznám, nejdřív jsem nemohla poznat, co na obrázku je, pak jsem byla líná hledat, teď jsem jenom zadala pár slovíček v angličtině a do 2 vteřin jsem našla ten správnej poster. Někdy stačí nebýt línej hledat no :D
Tak co, ako to dnes vidite s postergame. Ja som konecne po dlhej dobe nemusel cakat na dalsie napovedy. :D
xbulkoj napsal(a):
Tak co, ako to dnes vidite s postergame. Ja som konecne po dlhej dobe nemusel cakat na dalsie napovedy. :D
jj, dneska lahůdkově jednoduchý :)
Mam to. Jůůůůůůůů))
Jo, tentokrát směšně jednoduché :-)
Naprd, člověk to uhodne už ve 4 ráno a není první :)
Metal Lord napsal(a):
Naprd, člověk to uhodne už ve 4 ráno a není první :)
To máš ještě dobré. Já to uhádla skoro hned, ale protože jsem to hledala pod špatným názvem, nechci tu psát přímo pod jakým, ať tu nenapovídám, tak ten plakát nevyjel a já si teda řekla, že je to špatně. Až před chvílí mě napadlo zkusit jinou variantu názvů.
Anetka888 napsal(a):
To máš ještě dobré. Já to uhádla skoro hned, ale protože jsem to hledala pod špatným názvem, nechci tu psát přímo pod jakým, ať tu nenapovídám, tak ten plakát nevyjel a já si teda řekla, že je to špatně. Až před chvílí mě napadlo zkusit jinou variantu názvů.
Presne tak to bylo u me :-)