Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Anetka888 napsal(a):
To máš ještě dobré. Já to uhádla skoro hned, ale protože jsem to hledala pod špatným názvem, nechci tu psát přímo pod jakým, ať tu nenapovídám, tak ten plakát nevyjel a já si teda řekla, že je to špatně. Až před chvílí mě napadlo zkusit jinou variantu názvů.
yep, tady taky... sedim nad tim asi hodinu :D
hmm, tak dneska výnimočne, ani som nemusel hľadať plagát, hneď som vedel, čo to je :) až dodatočne som ho potom našiel...
To já právě dokud plakát nenajdu, tak to sem nezadám, lepší přijít o X bodů, než o všechny. No na příště jsem už poučenější, co do toho googlu zadávat za varianty. :D
Anetka888 napsal(a):
To máš ještě dobré. Já to uhádla skoro hned, ale protože jsem to hledala pod špatným názvem, nechci tu psát přímo pod jakým, ať tu nenapovídám, tak ten plakát nevyjel a já si teda řekla, že je to špatně. Až před chvílí mě napadlo zkusit jinou variantu názvů.
No tak tohle byla větší nápověda, než jsem čekal. Asi to je poučení do budoucna :)
Anetka888 napsal(a):
To já právě dokud plakát nenajdu, tak to sem nezadám, lepší přijít o X bodů, než o všechny. No na příště jsem už poučenější, co do toho googlu zadávat za varianty. :D
no veď ani ja nie, tiež vždy musím najprv nájsť plagát a keď ho nenájdem, tak radšej tipujem až po ďalších nápovedách...ale dnes, keď som to uvidel, tak proste som vedel, prvýkrát, absolútne bez pochyby ;) ale kebyže neviem, tak máš pravdu, že radšej by som počkal, až kým nájdem správny plagát, aj keby to malo byť po poslednej nápovede, lebo ja to nehrám kvôli nejakým bodom, ale kvôli zábave pri hádaní :)) ale tak proti gustu...
Marty8901 napsal(a):
No tak tohle byla větší nápověda, než jsem čekal. Asi to je poučení do budoucna :)
Zrovna jsem chtela napsat neco podobneho. Taky mi to dost pomohlo, vic nez jsem cekala... :)
Marty8901 napsal(a):
Když jste si tu minulej tejden mohli vypisovat o tom, jak stačí přidat jedno slovo apod. Což by došlo každému, že helicopter, tak proč nemůžu tohle. Já ti neříkám, jakou variantu musíš zadat a která je ta špatná. :))
Najednou je tu samej génius. Klidně ať to Fruiko pak promaže, když se zvedla vlna geniálních mistrů Leonardů. :-D
inekafe: Jo, tak kdybych to věděla vážně jistě, tak to tam asi také švihnu rovnou.
Anetka888 napsal(a):
Když jste si tu minulej tejden mohli vypisovat o tom, jak stačí přidat jedno slovo apod. Což by došlo každému, že helicopter, tak proč nemůžu tohle. Já ti neříkám, jakou variantu musíš zadat a která je ta špatná. :))
Řekl jsem snad něco proti tobě nebo té "nápovědě"? Jsem ledva rád, žes to tu napsala.