Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
19. 8. 2013 / 12:13:59 (před 11 roky)
off
Marty8901 napsal(a):

Řekl jsem snad něco proti tobě nebo té "nápovědě"? Jsem ledva rád, žes to tu napsala.

Já to také nemyslím proti tobě, já jsem si to jen chtěla obhájit, já to ani jako nápovědu neviděla, prostě jsem někomu odepisovala na něco.
To, že musí člověk vyzkoušet hodně variant při hledání snad ví všichni... Dneska už i já. :D A radši už mlčím, nebo mi v tom někdo něco rozluští. :))

"Let's put a smile on that face!"
Kratos91
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
19. 8. 2013 / 12:39:55 (před 11 roky)
off
inekafe napsal(a):

no veď ani ja nie, tiež vždy musím najprv nájsť plagát a keď ho nenájdem, tak radšej tipujem až po ďalších nápovedách...ale dnes, keď som to uvidel, tak proste som vedel, prvýkrát, absolútne bez pochyby ;) ale kebyže neviem, tak máš pravdu, že radšej by som počkal, až kým nájdem správny plagát, aj keby to malo byť po poslednej nápovede, lebo ja to nehrám kvôli nejakým bodom, ale kvôli zábave pri hádaní :)) ale tak proti gustu...

Tak po první nápovědě byl uhodnutelnej tenkrát i Superman :)

Elkom
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
19. 8. 2013 / 16:34:34 (před 11 roky)
off

Damn tak ľahké až si neviem spomenúť na názov :/ Dokonca viem ako ten poster vyzerá:

Valar Morghulis
Pay-Track
Uživatel od první verze | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
19. 8. 2013 / 16:48:22 (před 11 roky)
off
Anetka888 napsal(a):

Když jste si tu minulej tejden mohli vypisovat o tom, jak stačí přidat jedno slovo apod. Což by došlo každému, že helicopter, tak proč nemůžu tohle. Já ti neříkám, jakou variantu musíš zadat a která je ta špatná. :))

Najednou je tu samej génius. Klidně ať to Fruiko pak promaže, když se zvedla vlna geniálních mistrů Leonardů. :-D

Když hledám postery na googlu, tak by mě tohle nikdy nenapadlo. Taky jsem věděl že ten plakát znám a už jsem byl zoufalej že ho nemůžu najít :D

Myslím si, že pokud chci tuhle hru hrát stoprocentně s čistým svědomím, na tohle fórum ani nelezu. Má to tu sloužit k sdílení "dojmů a pojmů" apod. hráčů (či účastníků) mezi sebou, s čímž musí každý, kdo sem vleze, počítat.

Anetka888
19. 8. 2013 / 16:51:00 (před 11 roky)
off

No já přemýšlela, jak to sem napsat a přitom nic neříct, jde to ztuha. Ale nemusela jsem se namáhat, Metal Lord to rozsekl za mě. :D

Illyria
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
19. 8. 2013 / 17:44:32 (před 11 roky)
off

Dneska jsem si po dlouhé době jista. (doufám, že se nepletu). Sice najít poster mi dalo zabrat, i když jsem věděla název ale nakonec jsem ho našla :-)

Teruska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
19. 8. 2013 / 18:03:47 (před 11 roky)
off
Anetka888 napsal(a):

To máš ještě dobré. Já to uhádla skoro hned, ale protože jsem to hledala pod špatným názvem, nechci tu psát přímo pod jakým, ať tu nenapovídám, tak ten plakát nevyjel a já si teda řekla, že je to špatně. Až před chvílí mě napadlo zkusit jinou variantu názvů.

Super :D až díky Tvé nápovědě mi to trochu docvaklo :D nějak jsem věděla, ale zkoušela jsem všechny možný varianty.. :D jenom jsem věděla, že ten obličej od někud znám :D za těch 5 týdnů co tuto hru hraju, jsem ráda, že konečně první seriál, který znám :D

S láskou Tvá Teruška :)
Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
19. 8. 2013 / 18:19:58 (před 11 roky)
off

37 bodů za minulou hru je vážně parádička :)
Tentokrát mi to přijde taky dobrý, tak snad mám správnou trefu..

Anetka888
19. 8. 2013 / 18:35:00 (před 11 roky)
off

Teruska: Vyprošuji si označení nápověda. :D Těžko se tu vůbec o pg komunikuje, aby člověk nijak neporadil, takže bych tomu říkala spíše šifra. :D

Teruska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
19. 8. 2013 / 19:39:49 (před 11 roky)
off
Anetka888 napsal(a):

Teruska: Vyprošuji si označení nápověda. :D Těžko se tu vůbec o pg komunikuje, aby člověk nijak neporadil, takže bych tomu říkala spíše šifra. :D

Dobře, at si tomu každý říká jak chce :D pro mě to byla dobrá pomoc, protože jinak bych asi zadala pouze ten špatný název a dál bych tápala :D

S láskou Tvá Teruška :)