Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Anetka888 napsal(a):
Teruska: Vyprošuji si označení nápověda. :D Těžko se tu vůbec o pg komunikuje, aby člověk nijak neporadil, takže bych tomu říkala spíše šifra. :D
Ja by som nechal hodnotenie co je a co nieje napoceda na Fruika. Ono, takmer vzdy sa najde niekto komu nejaky koment pomoze. Ja si tiez dava pozor, ked sem nieco davam, ale niekedy je to velmi tazke. :D
Ja v tom vidím niečo, no poster neviem nájsť, ale asi si myslím zle, lebo netuším, okolo akých zlých názvoch to tu točíte :D
Ach jo, mně to bylo hned jasný, ale dva dni jsem pro jistotu hledala ten poster :(
jo-die napsal(a):
Ach jo, mně to bylo hned jasný, ale dva dni jsem pro jistotu hledala ten poster :(
Já jsem si to taky myslela, ale když jsem to zadala do googlu, hned mi našel ten správný obrázek :))
Dnes som sa dostala na net po tyzdni, mam tu uplne pomaly net, cize kontrolovat na googli sa mi nechce, takze som napisala na co sa mi to zda.. Lepsie zly tip nez ziadny :)
tentokrat je to o nieco zlozitejsie. :D
Lill napsal(a):
Dnes som sa dostala na net po tyzdni, mam tu uplne pomaly net, cize kontrolovat na googli sa mi nechce, takze som napisala na co sa mi to zda.. Lepsie zly tip nez ziadny :)
tak mi napíš čo si si myslela a ja to skontrolujem :D */Neberte to vážne čo som napisal :D
Jak to bylo minule jednouduché, tak je to teď neuvěřitelně složité. Vůbec nevím. :(
a já to dal dneska jako první ;)