Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
to je hrozný - vim, co je na obrázku, ale absolutně nevim, jak to podle toho najdu:)
griff napsal(a):
to je hrozný - vim, co je na obrázku, ale absolutně nevim, jak to podle toho najdu:)
jsem na tom podobně :D
griff napsal(a):
Co??? Vim co je na obrazku? Tak to si dobra. Ja tam porad vidim jenom volsky voko.... :)
Dadulinka napsal(a):
Co??? Vim co je na obrazku? Tak to si dobra. Ja tam porad vidim jenom volsky voko.... :)
Přesně! Volské oko! :D
griff napsal(a):
Jsem na tom stejně zoufale :D
Fruiko, slovní nápověda by nebyla? Pěkně prosím, smutně koukám :)
petrSF napsal(a):
Fruiko, slovní nápověda by nebyla? Pěkně prosím, smutně koukám :)
Aaah, někdo se bojí, aby nespadl ;)) *závistivě vzhlíží odkudsi kolem 50.místa*
Já taky vím co tam vidím, a nevím jak to tam zadat... No nic, tak si počkám :)
Sakrys! Tak na tenhle serial uz jsem myslela po druhe napovede, ale nemohla jsem najit poster. A ted si rikam, to musi byt ono a BUM! Poster na me kouka zpozarohu. Krucis.... Zatracene Volske oko! ;)
Dadulinka napsal(a):
Sakrys! Tak na tenhle serial uz jsem myslela po druhe napovede, ale nemohla jsem najit poster. A ted si rikam, to musi byt ono a BUM! Poster na me kouka zpozarohu. Krucis.... Zatracene Volske oko! ;)
tak to docela závidim :D včerejší nápověda pro mě byla opravdu plodná :D poster pořád nemůžu najít a už mě nenapadá nic jinýho pod čím bych to mohla hledat.. tenhle týden asi vzdávám :D