Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Teruska napsal(a):
tak to docela závidim :D včerejší nápověda pro mě byla opravdu plodná :D poster pořád nemůžu najít a už mě nenapadá nic jinýho pod čím bych to mohla hledat.. tenhle týden asi vzdávám :D
No, ono kdyz skutecne rozpoznavas co je na posteru, tak to tak slozite neni, protoze ti to rika zanr a misto deje.... ( Boze, doufam, ze tohle neni brano jako napoveda, smiluj se O mocny F. ;) )
Dadulinka napsal(a):
No, ono kdyz skutecne rozpoznavas co je na posteru, tak to tak slozite neni, protoze ti to rika zanr a misto deje....
řekla bych, že žánr a místo děje vim už od první nápovědy :D ale stejně pořád nic :D
Sakra, tenhle seriál už jsem hledal po první nápovědě a nenašel jsem žádný odpovídající poster. A dneska to tam je... :D
Pipas napsal(a):
Sakra, tenhle seriál už jsem hledal po první nápovědě a nenašel jsem žádný odpovídající poster. A dneska to tam je... :D
asi tak :-))
Teruska napsal(a):
řekla bych, že žánr a místo děje vim už od první nápovědy :D ale stejně pořád nic :D
Přesně tak, pořád to nemůžu najít :(
Teruska napsal(a):
Tak to potom znamena budto nedostatecny rozhled mezi serialy, nebo spatne hledani mezi postery... :)
Tak jako tak - hodne stesti...
já na tenhle seriál myslela už při první nápovědě, ale bohužel google správný poster neukázal :D je tam až příliš zahrabaný, takže je potřeba hodně hledat...
adusqacek napsal(a):
já na tenhle seriál myslela už při první nápovědě, ale bohužel google správný poster neukázal :D je tam až příliš zahrabaný, takže je potřeba hodně hledat...
Svatá pravda, i když už jsem na 99% věděl, co to je za seriál, tak najít odpovídající poster byl takřka nadlidský výkon.