Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

MakaakxD
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
31. 8. 2013 / 00:10:27 (před 11 roky)
off

Taky mě nenapadá, co by to mohlo být :(

Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
31. 8. 2013 / 09:40:58 (před 11 roky)
off
Teruska napsal(a):

tak to docela závidim :D včerejší nápověda pro mě byla opravdu plodná :D poster pořád nemůžu najít a už mě nenapadá nic jinýho pod čím bych to mohla hledat.. tenhle týden asi vzdávám :D

No, ono kdyz skutecne rozpoznavas co je na posteru, tak to tak slozite neni, protoze ti to rika zanr a misto deje.... ( Boze, doufam, ze tohle neni brano jako napoveda, smiluj se O mocny F. ;) )

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
Teruska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
31. 8. 2013 / 10:31:16 (před 11 roky)
off
Dadulinka napsal(a):

No, ono kdyz skutecne rozpoznavas co je na posteru, tak to tak slozite neni, protoze ti to rika zanr a misto deje....

řekla bych, že žánr a místo děje vim už od první nápovědy :D ale stejně pořád nic :D

S láskou Tvá Teruška :)
Pipas
Uživatel od první verze | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
31. 8. 2013 / 10:58:36 (před 11 roky)
off

Sakra, tenhle seriál už jsem hledal po první nápovědě a nenašel jsem žádný odpovídající poster. A dneska to tam je... :D

Halonek
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
31. 8. 2013 / 13:52:41 (před 11 roky)
off
Pipas napsal(a):

Sakra, tenhle seriál už jsem hledal po první nápovědě a nenašel jsem žádný odpovídající poster. A dneska to tam je... :D

asi tak :-))

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
31. 8. 2013 / 14:10:56 (před 11 roky)
off
Teruska napsal(a):

řekla bych, že žánr a místo děje vim už od první nápovědy :D ale stejně pořád nic :D

Přesně tak, pořád to nemůžu najít :(

Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
31. 8. 2013 / 18:49:44 (před 11 roky)
off
Teruska napsal(a):

Tak to potom znamena budto nedostatecny rozhled mezi serialy, nebo spatne hledani mezi postery... :)
Tak jako tak - hodne stesti...

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
31. 8. 2013 / 20:39:43 (před 11 roky)
on

já na tenhle seriál myslela už při první nápovědě, ale bohužel google správný poster neukázal :D je tam až příliš zahrabaný, takže je potřeba hodně hledat...

Marty8901
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
1. 9. 2013 / 06:58:51 (před 11 roky)
off
adusqacek napsal(a):

já na tenhle seriál myslela už při první nápovědě, ale bohužel google správný poster neukázal :D je tam až příliš zahrabaný, takže je potřeba hodně hledat...

Svatá pravda, i když už jsem na 99% věděl, co to je za seriál, tak najít odpovídající poster byl takřka nadlidský výkon.

reallyreallychildish
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
1. 9. 2013 / 18:10:04 (před 11 roky)
off

Achjo..od první nápovědy si myslím tohle, ale když jsem nenašla plakát, nedávala jsem nic..:/

If I cannot reach Heaven, I will raise Hell.