Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
já jsem ten poster stále nenašla, ale tahle nápověda mě utvrdila v mém včerejším tipu,, tak snad to mám dobře :D
áh ďalší poster ktorý som už x-krát videl iba si teraz neviem spomenúť na názov meh
druhá nápověda pomohla :D ale tenhle seriál by mě nenapadl, úplně mi vypadl z hlavy, až to oblečení pomohlo :D
Elkom napsal(a):
áh ďalší poster ktorý som už x-krát videl iba si teraz neviem spomenúť na názov meh
nápodobně:/ :D
TheHalf napsal(a):
Prvýkrát som dneska tipol bez toho aby som našiel rovnaký poster tak hádam to bude dobre :)
jsem na tom stejně koukal jsem na ten seriál, ale nenašel jsem stejna poster, tak snad to bude ono
Poster som síce nenašla no dúfam, že to mám dobre ;)
Tak dneska teda poprvé, co tipuju bez toho, abych to opravdu našel. No na 99% to mám správně, tak to snad nebude vadit.
Mám velkou obavu, že můj tip se bude nalézat v kategorii "nejčastější špatný tip", poněvadž taky hádám bez nalezení posteru. Ale je to tak podobné.
a konečne po 3 dňoch rozmýšľania som si spomenul )