Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Barunicu
Dlouholetý uživatel | Cool level: 26 | Ally McBealová
5. 9. 2013 / 00:17:07 (před 11 roky)
off

Už od první nápovědy si myslím, ale tipovala jsem až teď :D. Stejný poster jsem taky nikde nenašla no tak snad to bude vončo :D

xbulkoj
Dlouholetý uživatel | Cool level: 54 | Jack Shephard
5. 9. 2013 / 22:17:45 (před 11 roky)
off

Tak konecne som ten poster nasiel. Nerad typujem bez potvrdenia z googlu a aj ked ma tento serial napadol po 5 sekundach, nie a nie najst ten isty.

Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
6. 9. 2013 / 08:04:21 (před 11 roky)
on

Prvně co jsem ten poster prostě nenašel. I když mi ten seriál lezl na mysl od první nápovědy a byl první který mě napadnul.

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Calliope
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
6. 9. 2013 / 22:40:01 (před 11 roky)
off

Ne, prostě si nevím rady.

Marty8901
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
8. 9. 2013 / 08:30:19 (před 11 roky)
off

No nakonec po hodně pracném hledání se mi jednu kopii toho posteru podařilo najít, ale byla to fuška. Sice už je teď poměrně jasné, co to je za seriál a tipl jsem to naštěstí správně, ale i tak jsem to chtěl najít :)

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
8. 9. 2013 / 10:08:07 (před 11 roky)
off
Marty8901 napsal(a):

Sice už je teď poměrně jasné, co to je za seriál a tipl jsem to naštěstí správně, ale i tak jsem to chtěl najít :)

"poměrně jasné" ako komu :D žena, ktorú tam bolo vidieť od začiatku, mi nič nehovorí a neviem, ako inak to hľadať.

Teruska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
8. 9. 2013 / 11:18:27 (před 11 roky)
off
Lill napsal(a):

"poměrně jasné" ako komu :D žena, ktorú tam bolo vidieť od začiatku, mi nič nehovorí a neviem, ako inak to hľadať.

no ta žena mi právě na začátku byla hrozně povědomá.. byla jsem si 100% jistá, že jsem ten poster někde viděla, ale nějak né a né si vzpomenou co to je.. noo s postupným čekáním je mi to jasný čím dál tím méně :-D

S láskou Tvá Teruška :)
Marty8901
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
8. 9. 2013 / 13:28:37 (před 11 roky)
off
Lill napsal(a):

To jsem myslel spíš na ty (včetně mě), co tu psali, že nejspíš ví, ale nemůžou najít ten stoprocentně konkrétní poster.

Osobně teda tu herečku taky neznám, ale dovolím si malou nápovědu (přece jenom už je neděle :)): Ten chlap vlevo hrál v jednom velmi známém seriálu.

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
8. 9. 2013 / 13:30:12 (před 11 roky)
off

V životě mě google tak nepodrazil, jako teď.
Už od pondělního rána jsem prostě věděla, co to je za seriál, ale nemohla jsem najít ten poster. Hledala jsem celý týden a až teď jsem se rozhodla tam ten seriál zadat. Jsem strašně naštvaná... asi se už vykašlu na kontrolování tipů. :(

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
phoebe.h2
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
8. 9. 2013 / 14:17:44 (před 11 roky)
off
Matuush napsal(a):

V životě mě google tak nepodrazil, jako teď.
Už od pondělního rána jsem prostě věděla, co to je za seriál, ale nemohla jsem najít ten poster. Hledala jsem celý týden a až teď jsem se rozhodla tam ten seriál zadat. Jsem strašně naštvaná... asi se už vykašlu na kontrolování tipů. :(

Já jsem na tom úplně stejně, proto jsem se nevím po kolikátý nápovědě rozhodla, že na to kašlu a prostě to tam napíšu.