Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ja som posledné kolá nejako strašne mimo :D
Tak som si počkala do polnoci, aby som si overila, že som tipla zle (prvý krát :/) a môžem ísť spať :D
Jsem si myslel, ze to bude easy, kdyz to tu bylo minuly týden jako pozadí webu...
Je vůbec možnost, že by se někdy opakoval seriál, ač s jiným plakátem?
Metal Lord napsal(a):
Je vůbec možnost, že by se někdy opakoval seriál, ač s jiným plakátem?
Je. Pravděpodobně mi brzy zábavné plakáty dojdou a budu muset sáhnout po jiných plakátech stejného seriálu. Přeci jen jeden týdně je solidní spotřeba...
ono by taky šlo sáhnout hlouběji do archivu a nahodit poster starších, méně známých seriálů. Několik tipů bych měl :)
Biskin napsal(a):
ono by taky šlo sáhnout hlouběji do archivu a nahodit poster starších, méně známých seriálů. Několik tipů bych měl :)
Běž někam s takovýma radama :D :D
Biskin napsal(a):
Pár mám, ale sehnat v dostatečným rozlišení verzi bez nápisu je někdy zhola nemožné...
Jsem amatér v plakátech :-D vidím v tom jen film "Kamarád taky rád" :-D seriály mi nepasujou :-/