Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
dneska asi jednoduchý, ani jsem to nekontroloval. Jen škoda, že jsem si nevšiml novýho posteru dřív
Jestli to je ale něco jiného, tak můžu najisto říct, co bude nejčastější špatná odpověď :)
L1lith napsal(a):
Já si celou dobu myslela, že tam jsou 3 ženský a jeden chlap vlevo. Marně jsem vzpomínala na nějaký holčičí seriál, kde by nějaká paní měla na plakátu kožich, druhá dlouhý zelený šaty a třetí zelený tílko :D A pak je z dlouhých šatů neprůstřelná vesta. :D
Mně zas hrozně mátly ty "skály" po stranách :D A paní v zelených šatech taky byla ;)
Biskin napsal(a):
dneska asi jednoduchý, ani jsem to nekontroloval. Jen škoda, že jsem si nevšiml novýho posteru dřív
jop, tentokrát som bol pri ňom v správny čas :P :)) jupíí :D
Marty8901 napsal(a):
Jestli to je ale něco jiného, tak můžu najisto říct, co bude nejčastější špatná odpověď :)
Jojo :D
Marty8901 napsal(a):
Tiež si myslím :D
no jo, po těch posledních týdnech bylo potřeba něco jednoduchého :D tentokrát jsem ani neověřovala a rovnou to tam napsala, jenom mě děsí, co na nás Fruiko zase vymyslí příští týden...
Každú hodinu mi zvoní pripomienka a práve v tú správnu hodinu sa nepozriem lebo chcem rozrobenú prácu dokončiť..to naštve, hlavne keď nebolo treba ani overovať :) dúfam..
Dekuji, za krasne lehky poster :-) Po dlouhe dobe, mne to potesilo!