Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Biskin
VIP | Cool level: 51 | Jay Pritchett
16. 9. 2013 / 16:05:51 (před 11 roky)
off

dneska asi jednoduchý, ani jsem to nekontroloval. Jen škoda, že jsem si nevšiml novýho posteru dřív

Marty8901
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
16. 9. 2013 / 16:08:46 (před 11 roky)
off

Jestli to je ale něco jiného, tak můžu najisto říct, co bude nejčastější špatná odpověď :)

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
16. 9. 2013 / 16:09:14 (před 11 roky)
off
L1lith napsal(a):

Já si celou dobu myslela, že tam jsou 3 ženský a jeden chlap vlevo. Marně jsem vzpomínala na nějaký holčičí seriál, kde by nějaká paní měla na plakátu kožich, druhá dlouhý zelený šaty a třetí zelený tílko :D A pak je z dlouhých šatů neprůstřelná vesta. :D

Mně zas hrozně mátly ty "skály" po stranách :D A paní v zelených šatech taky byla ;)

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
16. 9. 2013 / 16:09:23 (před 11 roky)
off
Biskin napsal(a):

dneska asi jednoduchý, ani jsem to nekontroloval. Jen škoda, že jsem si nevšiml novýho posteru dřív

jop, tentokrát som bol pri ňom v správny čas :P :)) jupíí :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
16. 9. 2013 / 16:10:34 (před 11 roky)
off
Marty8901 napsal(a):

Jestli to je ale něco jiného, tak můžu najisto říct, co bude nejčastější špatná odpověď :)

Jojo :D

Silvo911
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
16. 9. 2013 / 16:13:38 (před 11 roky)
off
Marty8901 napsal(a):

Tiež si myslím :D

AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
16. 9. 2013 / 16:24:59 (před 11 roky)
on

no jo, po těch posledních týdnech bylo potřeba něco jednoduchého :D tentokrát jsem ani neověřovala a rovnou to tam napsala, jenom mě děsí, co na nás Fruiko zase vymyslí příští týden...

ywien
Dlouholetý uživatel | Cool level: 30 | Nathan Ford
16. 9. 2013 / 16:28:39 (před 11 roky)
off

Každú hodinu mi zvoní pripomienka a práve v tú správnu hodinu sa nepozriem lebo chcem rozrobenú prácu dokončiť..to naštve, hlavne keď nebolo treba ani overovať :) dúfam..

Illyria
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
17. 9. 2013 / 11:12:40 (před 11 roky)
off

Dekuji, za krasne lehky poster :-) Po dlouhe dobe, mne to potesilo!

Kattharinna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 46 | Richard Hammond
17. 9. 2013 / 12:02:19 (před 11 roky)
off

Napadlo mě to už včera, ale neměla jsem čas to ověřovat. Jestli to nemám správně, tak to opravdu asi bude nejčastější špatná odpověď :D

Dear diary, a chipmunk asked me my name today. I told him it was Joe. That lie will haunt me forever.