Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak strasne jednoduche to je, az me znepokojuje, co to vlastne znamena. Ze by pristi tyden nejaka jobovka? ;)
Tak ja som asi jediná, ktorá nemôže prísť na to, čo to je :D Ako trochu mi to aj príde povedomé, ale to čo ma napadlo hneď, tak to nieje... no nič, ide sa googlovať :D
Je nejlepší když si od první nápovědy myslim že vim co to je za seriál, ale píšu špatně jeho název a divim se, že mi databáze žádnej seriál nenabízí :D
_Andy_ napsal(a):
Je nejlepší když si od první nápovědy myslim že vim co to je za seriál, ale píšu špatně jeho název a divim se, že mi databáze žádnej seriál nenabízí :D
Stalo se mi to stejný :D:D
_Andy_ napsal(a):
měla jsem úplně stejný problém xD ještě, že mi přítel prozradil, jak se to píše xD
Zrovna tak jednoduché a já si na postergame vzpomenu až dnes :D
_Andy_ napsal(a):
Taky se mi to stalo, ale imdb pomohla..
Pořád si řikám, že ani neni možný, že byl to byl tenhle seriál :D
_Andy_ napsal(a):
Tenhle týden to samé :-D