Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
No, tak už se také zadařilo, ale že to trvalo
Niekedy sa oplatí riskovať. Už včera som si myslela, že to je tento seriál, ale nenašla som správny poster, až dnes :/
souhlasím :D s dnešní nápovědou už to přestalo vypadat jako pikatchu v botasce :D ale trochu mě to mrzí :( pokud je můj tip správný, tak to býval můj velmi oblíbený seriál.. mohla jsem na to přijít trochu dřív :D každopádně.. úplně totožný poster sem nenašla.. tak doufám, že se to tak jenom zdá tím rozmazáním :D
Ja myslím, že som zistila, čo bolo už na prvej nápovede, len som to podľa toho nevedela nájsť, alebo som nevedela a samozrjeme, že som to hneď nenašla :D ale už to mám
Ten seriál mě napadl hned jako první, nicméně až teď jsem (i přes to, že jsem nalezla jen podobný poster) získala odvahu to tipnout..
První nápověda mi připomínala nohy kocoura Mikeše. Moc velká fantazie... :D Každopádně přesný poster jsem nenašla, ale jen hodně podobný.
Lizara napsal(a):
První nápověda mi připomínala nohy kocoura Mikeše. Moc velká fantazie... :D Každopádně přesný poster jsem nenašla, ale jen hodně podobný.
Jo já tam viděla kotě v botasce :D a později Pikachu :D taky mám asi dost bujnou fantazii :D kámoška mi dokonce radila, že je to někdo kdo zvrací do záchoda :D ted, když už jsem našla ten poster, tak se chytám za hlavu :D
Teruska napsal(a):
Jo já tam viděla kotě v botasce :D a později Pikachu :D taky mám asi dost bujnou fantazii :D kámoška mi dokonce radila, že je to někdo kdo zvrací do záchoda :D ted, když už jsem našla ten poster, tak se chytám za hlavu :D
Mně zas jeden nejmenovaný člověk po první nápovědě tvrdil, že je tam větrný mlýn :D
posledné týždne sú príliš ľahké postery, guys :D
veducinka napsal(a):
posledné týždne sú príliš ľahké postery, guys :D
ticho, tichoooo!!! :D