Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Kratos91
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
25. 9. 2013 / 20:00:10 (před 11 roky)
off

No, tak už se také zadařilo, ale že to trvalo

Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
25. 9. 2013 / 21:10:39 (před 11 roky)
off

Niekedy sa oplatí riskovať. Už včera som si myslela, že to je tento seriál, ale nenašla som správny poster, až dnes :/

Teruska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
25. 9. 2013 / 23:57:25 (před 11 roky)
off

souhlasím :D s dnešní nápovědou už to přestalo vypadat jako pikatchu v botasce :D ale trochu mě to mrzí :( pokud je můj tip správný, tak to býval můj velmi oblíbený seriál.. mohla jsem na to přijít trochu dřív :D každopádně.. úplně totožný poster sem nenašla.. tak doufám, že se to tak jenom zdá tím rozmazáním :D

S láskou Tvá Teruška :)
Lelouch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
26. 9. 2013 / 14:37:47 (před 11 roky)
off

Ja myslím, že som zistila, čo bolo už na prvej nápovede, len som to podľa toho nevedela nájsť, alebo som nevedela a samozrjeme, že som to hneď nenašla :D ale už to mám

Kdepak asi soudruzi z NDR udělali chybu?
CallMeNobody
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
26. 9. 2013 / 18:45:20 (před 11 roky)
off

Ten seriál mě napadl hned jako první, nicméně až teď jsem (i přes to, že jsem nalezla jen podobný poster) získala odvahu to tipnout..

Lizara
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
27. 9. 2013 / 22:59:12 (před 11 roky)
off

První nápověda mi připomínala nohy kocoura Mikeše. Moc velká fantazie... :D Každopádně přesný poster jsem nenašla, ale jen hodně podobný.

Teruska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
27. 9. 2013 / 23:19:29 (před 11 roky)
off
Lizara napsal(a):

První nápověda mi připomínala nohy kocoura Mikeše. Moc velká fantazie... :D Každopádně přesný poster jsem nenašla, ale jen hodně podobný.

Jo já tam viděla kotě v botasce :D a později Pikachu :D taky mám asi dost bujnou fantazii :D kámoška mi dokonce radila, že je to někdo kdo zvrací do záchoda :D ted, když už jsem našla ten poster, tak se chytám za hlavu :D

S láskou Tvá Teruška :)
Lemonie
Uživatel od první verze | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
28. 9. 2013 / 19:39:33 (před 11 roky)
off
Teruska napsal(a):

Jo já tam viděla kotě v botasce :D a později Pikachu :D taky mám asi dost bujnou fantazii :D kámoška mi dokonce radila, že je to někdo kdo zvrací do záchoda :D ted, když už jsem našla ten poster, tak se chytám za hlavu :D

Mně zas jeden nejmenovaný člověk po první nápovědě tvrdil, že je tam větrný mlýn :D

Whatever
veducinka
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
28. 9. 2013 / 20:10:55 (před 11 roky)
off

posledné týždne sú príliš ľahké postery, guys :D

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
28. 9. 2013 / 20:54:41 (před 11 roky)
off
veducinka napsal(a):

posledné týždne sú príliš ľahké postery, guys :D