Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Lemonie napsal(a):
Mně zas jeden nejmenovaný člověk po první nápovědě tvrdil, že je tam větrný mlýn :D
Já jsem zas byl po první nápovědě bytostně přesvědčený, že to, co je teď jasná ruka, je takový ten ruční vysavač :D
Marty8901 napsal(a):
Já jsem zas byl po první nápovědě bytostně přesvědčený, že to, co je teď jasná ruka, je takový ten ruční vysavač :D
Tak to jsme dva :-)
veducinka napsal(a):
posledné týždne sú príliš ľahké postery, guys :D
jojo, lehký je.. ale kdyby první nápověda byla úplně jiná část.. věděla bych hned :D
chci se zeptat... ve statistice k minulé hře je asi 800 lidí u údaje, kolik se účastnilo, a asi 560 u toho, kolik tipovalo. to se počítá každý, kdo stránku zobrazí nebo jak?
No dobře! Tak já teda nebudu hádat po první nápovědě, když to Fruiko nechce! :D
ševča napsal(a):
chci se zeptat... ve statistice k minulé hře je asi 800 lidí u údaje, kolik se účastnilo, a asi 560 u toho, kolik tipovalo. to se počítá každý, kdo stránku zobrazí nebo jak?
jo, presne tak...ale na to stačí prečítať si 1x pravidlá:
A kolik je jackpot?
To se odvíjí od toho kolik lidí to zkusí. Za každého kdo alespoň jednou kouknul na stránku s nápovědou přihodíme do jackpotu jeden kredit. Aktuální výše je vidět u zadání.
inekafe napsal(a):
jo, presne tak...ale na to stačí prečítať si 1x pravidlá:
tak já ty pravidla četla, když to začalo, kvůli kreditům to nehraju, takže jsem to moc nezaregistrovala, a vzhledem k tomu, že jsem to považovala za "pouhý" statistický údaj, v pravidlech mě to hledat nenapadlo, protože by to v tom případě nebylo relevantní.
under.demonic.possession napsal(a):
Aha, až teď mi došlo, co na tom obrázku vlastně je..ale že by mě to nějak posunulo k řešení, to se říct nedá. :D
Jsem na tom stejně :-D
škoda, že jsem se k tomu nedostal dřív :D zrovna nedávno jsem ho celej zkouknul, určitě jeden z nejlepších, i to je důvod, že bych tohle poznal pokaždý :D
jůůů.. konečně jsem přišla na to, jak najít správný poster :D