Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Teruska napsal(a):
jůůů.. konečně jsem přišla na to, jak najít správný poster :D
Mám pocit, že nás napadlo to stejný :D:D
Až se divím, že se mi to dneska povedlo nějak rychle. Jen je škoda, že jsem po osmi minutách už nestihl být první :)
Proč já si u první nápovědy myslím, že to je ten seriál, který to nakonec vždycky je, ale nikdy ho tam při té první nápovědě nenapíšu?? Asi si budu muset začít víc věřit a psát to tam při první nápovědě :D
Konečně se mi to podařilo najít. :-) Seriál neznám a už jsem chtěla hledání vzdát, ale náhodou jsem objevila hodně podobný poster a pak už to bylo jednoduché.
Od prvni napovedy vim, ze to znam a az dnes mi to docvaklo. Proc jen to neprislo drive :-)
Sakra, tohle se dalo uhádnout i dřív. No nic, furt lepší to najít teď, než vůbec :)
Mám odhad, ale nemůžu najít poster.. jestli to bude to, co si myslím, tak si nafackuju :D
Tak dnes celkom pekny obrazok. Aj ked som nenasiel presne taky isty, take ked to nebude nejaky chytak tak to mam dobre.